NHL:n tähdistöottelu 2009 Montrealiin

NHL / Uutinen
NHL:n All-Stars-ottelu pelataan vuonna 2009 Montrealissa. Kyseessä tulee olemaan jo kahdestoista kerta, kun ottelu pelataan Canadiensin kotikaupungissa.

Suuri määrä johtuu pitkälti siitä, että aina vuoteen 1968 tähdistöottelu pelattiin hallitsevien mestarien ja muiden joukkueiden parhaiden välillä. Tuona aikana Montreal järjesti ottelun kaiken kaikkiaan kahdeksan kertaa. Vuonna 1969 järjestelmää muutettiin, mutta Montreal sai vielä edellisen vuoden mestarina ottelun järjestettäväksi. Tämän jälkeen Montreal on järjestänyt ottelun vuosina 1975 ja 1993. Kaikki aikaisemmat ottelut on pelattu Montreal Forumissa, mutta vuoden 2009 ottelu on ensimmäinen Bell Centressä.

Ottelu on osa Montreal Canadiensin 100-vuotisjuhlia, joita vietetään kyseisenä vuonna. Etukäteen myös Phoenix oli ottelun isäntäehdokkaana vahvoilla, koska kaupunkiin jo nimetty vuoden 2006 ottelu peruuntui talviolympialaisten takia. Nyt Phoenix joutuu odottamaan vuoroa ainakin vuoteen 2011.

Tämän vuoden ottelu pelataan huomenna Dallasissa. Tänään ovat ohjelmassa nuorten ottelu sekä taitokilpailut. Vuonna 2008 ottelun isäntäkaupunki on Atlanta.

» Lähetä palautetta toimitukselle