NHL-kierroksen topit ja flopit: Bluesin urakkamiehille vieraspisteet

Blues-puolustus jaksoi vajaamiehisenäkin.
Yön kierroksella nähtiin kolme tasaista ja vähämaalista ottelua. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

St. Louis Blues -puolustus

St. Louis Bluesin puolustajat joutuivat urakoimaan, kun joukkue sai jalkeille vain viisi tervettä pakkia yön otteluun Detroit Red Wingsiä vastaan. Kahden syöttöpisteen Alex Pietrangelon johdolla vajaamiehiset takalinjat kestivät ja Blues kaatoi Red Wingsin vieraissa 1-2.

Francois Beauchemin, Colorado Avalanche

Veteraanipakki ratkaisi tasaisen ottelun Buffalo Sabresia vastaan ampumalla voitto-osuman puolisen minuuttia ennen ottelun päätöstä. Hän oli myös järjestämässä Avalanchen avausmaalia ja kirjautti isoimmat peliminuutit joukkueestaan, miltei 26 minuuttia.

John Gibson, Anaheim Ducks

22-vuotias jenkkivahti oli mies paikallaan, kun Ducks kaatoi Minnesota Wildin kotijäällään lukemin 3-1. Gibson torjui 25 kertaa ja palkittiin ottelun kakkostähtenä.

Flopit

Minnesota Wild

Liigan suomalaisjoukkue on murheellisessa alamäessä: se kärsi nyt viidennen peräkkäisen tappionsa ja on voittanut vain kahdesti viimeisen kymmenen pelin aikana.

− Emme voi sääliä itseämme. Meidän on tehtävä asioita paremmin, Wildin suomalaissentteri Mikael Granlund kertoi.

Ryan O'Reillyn paluu Denveriin

Ryan O'Reilly pelasi ensimmäisen ottelunsa entistä seuraansa vastaan, kun kesällä miehen hankkinut Buffalo Sabres vieraili Denverissä Colorado Avalanchen vieraana. Paluu olisi voinut sujua paremminkin: kanadalaissentteri oli yhdessä ketjukaverinsa Evander Kanen kanssa jäällä molempien Avalanche-maalien aikana.