Lightning hyllytti Drouinin

NHL / Uutinen
Drouin jäi tehopisteittä viime kevään pudotuspeleissä.
Kuva © Getty Images
Tampa Bay Lightningin ja Jonathan Drouinin välirikko syvenee. Hyökkääjä on jättäytynyt sivuun Lightingin AHL-joukkue Syracuse Crunchin ottelusta.

Tampa Bay Lightning on hyllyttänyt hyökkääjänsä Jonathan Drouinin, koska tämä oli jättäytynyt pois Lightningin AHL-farmiseura Syracuse Crunchin ottelusta. Drouin on ollut Crunch-kokoonpanossa vuoden alusta saakka ja pelannut tänä aikana seitsemän ottelua, joissa on tehnyt kolme (2+1) tehopistettä.

Hän on kärsinyt alkukauden aikana loukkaantumisista ja pelannut Lightningin riveissä 19 ottelua, joissa on saalistanut kahdeksan tehopistettä.

20-vuotias Drouin, kesän 2013 NHL-varaustilaisuuden kolmas nimi, vaati loppuvuodesta kauppaamistaan muualle. Pelaaja-agentti Allan Walshin mukaan Lightning oli kertonut, että Drouinia koskeva kauppa olisi lähellä toteutua.

Drouin ja Walsh ehdottivat, että hyökkääjä jäisi sivuun AHL-otteluista, jotta mahdollinen loukkaantuminen ei pilaisi Lightningin mahdollisuutta kaupata pelaajaa muualle. Lightning ei tähän suostunut, mutta Walshin mukaan Drouin ei halunnut ottaa asiassa riskiä.

Toista kauttaan pelaava kanadalaislaituri on hakenut rooliaan päävalmentaja Jon Cooperin alaisuudessa. Viime kaudella hän teki 32 tehopistettä 70 runkosarjaottelussa, mutta jäi pisteittä kuudessa pelaamassaan pudotuspeliottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle