Lasse Kukkosesta Kärppien kapteeni

LIIGA / Uutinen
Oulun Kärppien liigajoukkue on keskuudessaan äänestänyt joukkueen ensi kauden kapteenista. Ylivoimaisella enemmistöllä ensi kauden puheenpitäjäksi valittiin 21-vuotias puolustaja Lasse Kukkonen.

Vasta neljättä kauttaan miesten joukkueessa aloittava Kukkonen on joukkueen keskuudessa todella pidetty pelaaja, jonka johtajanominaisuuksia on kiitelty usealta taholta. Kärppien sisäpiirissä Kukkosen valintaa kapteeniksi pidettiin koko kesän ajan erittäin todennäköisenä. Viime kaudella ensimmäiset A-maaottelunsa pelannut Kukkonen on urallaan kolunnut kaikki nuorten maajoukkueet. Kukkosen valinta kapteeniksi on hieno kunnianosoitus Kärppien vuosikausia kestäneelle juniorikasvatukselle.

Joukkueen varakapteeneina toimivat Sakari Palsola ja Mikko Myllykoski. Kapteenistoon kuuluvat lisäksi Andrei Potaichuk, Sami Mettovaara ja Kimmo Lotvonen.

Kärppien viralliseksi tavoitteeksi on asetuttu viime kauden kuudennen sijan parantaminen. Tämä on ollut niin valmennusjohdon, pelaajien kuin seurajohdonkin yhteinen tahto.

Lähde: Oulun Kärppien www-sivut

» Lähetä palautetta toimitukselle