Laine ja Barkov NHL-viikon tähdistöön

NHL / Uutinen
NHL:n nimeämään viikon tähdistöön mahtui kaksi suomalaispelaajaa.
Kuva © Getty Images
NHL:n viikon tähdistöön nousi kaksi suomalaispelaajaa. Patrik Laine oli viikon toiseksi paras pelaaja, ja Aleksander Barkov oli kolmannella sijalla. Suomalaisiakin paremmaksi nousi Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon.

Ykköstähdeksi valittu Nathan MacKinnon oli paras viikon aikana niin maaleissa, syötöissä kuin pisteissäkin. 11 tehopistettä neljään otteluun toivat Avalanchelle kolme voittoa ja neljännestäkin irtosi piste. Viikon huippuhetkenä oli viiden pisteen ilta Calgary Flamesia vastaan.

Patrik Laine aloitti viikon kahden syöttöpisteen ottelulla Nashville Predatorsia vastaan. Kahdessa muussa ottelussa Laine merkkautti kaksi maalia kummassakin, ja viikon päättäneessä ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan saldo komistui myös syöttöpisteellä. Laine teki viikon aikana myös yhden voittomaalin.

Aleksander Barkov teki MacKinnonin tapaan viisi maalia viikon aikana. Näiden lisäksi hän merkkautti syöttöpisteen sunnuntaina Philadelphia Flyersia vastaan. Barkov nousi myös suomalaisten pistepörssin kärkeen ohi tasapisteissä olevan Mikko Rantasen, sillä Barkovilla on enemmän maaleja tehtynä.

» Lähetä palautetta toimitukselle