KeuPalle jatkajia ja testimiehiä kokoonpanoon - nuori tšekkipeluri hyökkäykseen

MESTIS / Uutinen
Pulliainen jatkaa KeuPa-paidassa.
KeuPa on tehnyt jatkosopimukset Jussi Viitasen, Svante Myllylahden sekä Emppu Pulliaisen kanssa. Jatkajien lisäksi joukkue sai miehistöönsä kolme pelaajaa koeajalle, joiden joukossa oli muun muassa nuori tšekkihyökkääjä Tomas Andres.

Jatkosopimuksen tehneistä pelureista Pulliainen iski 48 ottelussa tehot 12+15. Neljännen kautensa keuruulaisryhmässä aloittava Viitanen puolestaan viimeisteli 39 ottelussa pisteet 6+8 ja Myllylahti keräsi 28 ottelussa kaksi tehopistettä.

− On hieno asia saada kokeneet ja pitkäaikaiset KeuPa-pelaajat jatkamaan Keuruulla. Tunnemme tämän kolmikon läpikotaisin ja tiedämme tasan tarkkaan mitä he pystyvät meille tuomaan. Haluamme puolestaan auttaa heitä saavuttamaan korkeimman kliimaksinsa urallaan, kommentoi KeuPan päävalmentaja Mikko Heiskanen.

Uusina kasvoina keuruulaisjoukkuueeseen liittyivät slovakkipuolustaja Marek Hudec, tšekkihyökkääjä Tomas Andres sekä jo viime kaudella joukkueessa pelannut, mutta kesken kauden Suomi-sarjan D-Kiekkoon siirtynyt Atte Kukonlehto. Hudecilla ja Andresilla on sopimuksissa kuukauden koeaika, Kukonlehdon kanssa edetään viikko kerrallaan.

Hudec on kiekkoilut viime kaudet Suomi-sarjassa ja edusti päättyneellä kaudella JHT:ta. 22-vuotias Hudec tehtaili kalajokelaisjoukkueessa 36 ottelussa tehot 4+12. Hän kävi kauden aikana myös kahden ottelun verran lainalla LeKissä.

Andres pelasi viime kauden puolestaan Tšekin kakkostasolla Slavia Prahan sekä HC Slovan Ústí nad Labemin riveissä. Tšekin nuorisomaajoukkueissakin esiintynyt 20-vuotias keskushyökkääjä viimeisteli kauden aikana yhteensä 45 ottelussa tehot 5+15.

− Näiden pelaajien urakäyrät ovat vahvassa nousussa ja miehet ovat valmiita uhraamaan kaikkensa, jotta paikka auringossa aukeaisi. Molemmat herrat katsovat, että Mestis on tällä hetkellä paras paikka ottaa seuraava askel uralla, Heiskanen kertoi.

− Aten kanssa sovimme jo viime keväänä kun sopimus purettiin, että ensi kaudella jatketaan. Hienoa, että Atelta löytyy oikeanlaista asennetta ja mies on valmis ottamaan pelipaikan joukkueesta kovalla työnteolla. Aten kanssa mennään viikko kerrallaan, sillä tiedän tasan tarkkaan millainen pelaaja hän on.

KeuPalla on tällä hetkellä sopimukset 20 pelaajan kanssa ja päävalmentaja Heiskasen mukaan joukkue hakee edelleen lisävahvistuksia.

− Etsimme aktiivisesti yhtä keskushyökkääjää sekä 1-2 laitahyökkääjää, linjasi Heiskanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle