Kärppiin ei vahvistuksia loppukaudeksi

LIIGA / Uutinen
Oulun Kärpät ei vahvistanutkaan joukkuetta ennen siirtoajan umpeutumista vahvasta huhuilusta huolimatta. Huhuissa oli ollut esillä muutama nimi, mutta lopulta huhut jäi vain huhuiksi, ja Kärpät jatkaa loppukauden nykyisellä ryhmällä. Vaatimukset joukkueen vahvistamiselle saivat pontta tammikuun puolessavälissä, kun kaksi joukkueen kirkkainta tähteä (Potaitchuk, Lievers) loukkaantuivat miltei saman aikaisesti, ja muutenkin joukkue joutui äkäisen vatsaflunssan kohteeksi (Korhonen, Lehtonen, Koskenkorva, Palsola).

Hyökkäyspään tähtien loukkaantumiset ovat ainoa kysymysmerkki; Brett Lievers palanee riveihin olympiatauon jälkeen, mutta Andrei Potaitchukin paluusta ei ole oikein selvää käsitystä. Luultavasti Lekatien Kärppätoimistolla uskotaan molempien paluuseen, ja Kärppäjoukkue on täydessä iskukyvyssään, kun kevään playoff-pelit alkavat. Puolustuksessa ei ole loukkaantumisia ei ole sattunut, ja puolustuspeli maalivahti Tim Thomasin johdolla on toiminut alkutalvesta lähtien, ja vaikuttaa nykykoostumuksessaan suht kovalta.

Kärppien viime aikaiset hyvät otteet tarkoittavat sitä, että yleisön mielenkiinto on säilynyt, ja halli on täyttynyt Kärppien otteluissa ihan kohtuudella. Yleisön mielenkiintoa ei ole tarvinnut herätellä erikseen uudella nimellä. Ainoa Kärppien pelaajistoa koskeva uutinen oli 21-vuotiaan hyökkääjä Harri Korpelan siirtyminen lainalle Mestis-joukkue KJT:hen. Korpela pelasi muutaman Hermeksessä ennen KJT-komentoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle