Kärpät julkisti nipun sopimuksia

LIIGA / Uutinen
Hallitseva Suomen mestari Oulun Kärpät ei aio potea mestaruuskrapulaa. Joukkue vahvisti rivejään Viktor Ujcikilla sekä solmi jatkosopimukset Kimmo Lotvosen ja Sakari Palsolan kanssa. Myös valmennusporras sai vahvistuksia.

Joukkueen kapteenina toimineen Palsolan ja Lotvosen sopimukset ovat yksivuotisia. Molemmat ovat Kärppien omia kasvatteja, jotka ovat käyneet välillä pelaamassa myös Lukossa. Lotvonen taiteili viime kaudella puolustajan tontiltaan tehot 2+8 ottelumäärän jäädessä loukkaantumisten vuoksi vain 21:een. Keskushyökkäjä Palsolan tehot olivat 12+23.

Kovin vahvistus on kuitenkin tsekkiläinen Viktor Ujcik, joka huikeasta maajoukkueurastaankin huolimatta pelaa nyt ensimmäistä kertaa ulkomailla. Vapun jälkeen Ouluun saapuva 32-vuotias kolminkertainen maailmanmestari pelasi viime kaudella Extraliigan Sparta Prahan ja Ykkösliigan Dukla Jihlavan riveissä. Spartan paidassa hän keräsi pudotuspelit mukaan lukien 32 ottelussa tehot 11+9. Neljän ottelun Ykkösliigavisiitillään Ujcik heilutti verkkoja maali per ottelu keskiarvolla. Viime kauttaan Ujcik ei ehtinyt aloittaa aivan alusta asti moottoripyöräonnettomuuden takia. Ujcikin sopimus on kaksivuotinen.

Lisäksi Kärpät ilmoitti, että joukkueen kakkosvalmentajana toimii ensi kaudella Mikko Haapakoski ja uutena voimavalmentajana Harri Hakkarainen. Maalivahtivalmentaja Ari Hilli jatkaa seurassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle