Juntheikki ja Nättinen vahvistamaan Hermestä

MESTIS / Uutinen
Nättiseltä löytyy aiempaa Mestis-kokemusta muun muassa KooKoosta.
Kuva © Timo Savela
Kokkolan Hermes vahvistaa hyökkäyskalustoaan Jussi Nättisellä ja Jesse Juntheikillä.

Sarjanousija Kokkolan Hermeksen hyökkäys vahvistui merkittävästi, kun ryhmään yksivuotisilla sopimuksilla liittyivät Jussi Nättinen sekä Jesse Juntheikki.

Urallaan 229 Mestis-ottelua KooKoon, Kiekko-Laserin, Hokin ja D Teamin riveissä pelannut Nättinen edusti viime kaudella alkukaudesta kazakstanilaisseura Beibarys Atyrauta, mutta siirtyi loppukaudeksi Ranskan kakkossarjan Reimsiin. Juntheikki kärsi viime kaudella pahasta polvivammasta, jonka vuoksi hän pelasi Kiekko-Vantaan riveissä ainoastaan seitsemän ottelua tehoin 0+3.

− Juntheikki on kiekollisesti taitava ja juonikas pelaaja. Odotamme häneltä vahvaa panosta hyökkäyspeliin ja ylivoimalle. Nättinen on kokenut Mestis-peluri, joka on käyttökelpoinen monessa roolissa. Hyvänä aloittajana "Jore" [Nättinen] on arvokas lisä erikoistilanteissa, kommentoi Hermeksen päävalmentaja Antti Karhula.

− Muutenkin tärkeitä hankintoja joukkueelle ja molemmat pelaajat ovat valmiita kantamaan isoa vastuuta. Molemmat ovat Mestis-mestareita ja tuovatkin sitä kautta myös johtajuutta ja esimerkkiä kentälle ja kentän ulkopuolelle.

Nättisen ja Juntheikin sopimusten lisäksi kokkolalaisjoukkue tiedotti nuoren Severi Kuntsin liittyvän ryhmään koeajalla. Keskushyökkääjän ja puolustajan tontilla viihtyvä Kuntsi on viimeisen kahden kauden aikana pelannut 27 Mestis-ottelua JYP-Akatemiassa tehoin 1+1.

Hermeksellä on sopimukset tällä hetkellä 23 pelaajan kanssa. Lisää vahvistusta kuitenkin kaivataan etenkin puolustus- ja maalivahtiosastolle.

− Välittömästi joukkueeseen haetaan vielä yhtä puolustajaa sekä maalivahtia. Muutenkin elokuun ajan seurataan aktiivisesti markkinoita ja ollaan valmiita reagoimaan, mikäli on tarvetta tai sopiva mahdollisuus tulee, kertoi Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle