John Lammers Ässiin

LIIGA / Uutinen
Porin Ässät vahvistuu jälleen uudella hyökkääjällä, kun kanadalaislaituri John Lammers liittyy patapaitoihin Dallas-yhteistyön kautta. Lammers on Dallasin 3. kierroksen varaus kesältä 2004.

Junioriuransa Lammers vietti WHL-sarjassa, jossa mies edusti Lethbridge Hurricanesin sekä Everett Silvertipsin joukkueita. Ammattilaisuransa 21-vuotias nikkari avasi viime kaudella Dallasin farmijoukkue Iowan riveissä, kooten 52 AHL-ottelussa tehot 6+8. Keväällä mies oli auttamassa ECHL-joukkue Idaho Steelheadsin aina mestaruuteen asti, saldoamalla 22 pudotuspelikamppailussa 7+12 tehopistettä.

- Lammersilla on selkeä pistemiehen tausta. Hänessä on kyllä potentiaalista maalintekovoimaa, mutta annetaan miehen kotiutua rauhassa joukkueeseen, ennen kuin asetetaan sen suurempia odotuksia, kommentoi Ässien kotisivuilla seuran toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki.

Nikkarihyökkääjä liittyy porilaisten vahvuuteen välittömästi, mutta ei ole käytettävissä vielä lauantaisessa (27.10.) Ilves-ottelussa. Ässillä on entuudestaan neljä ulkomaalaista kokoonpanossaan, mutta Lammersin tulo ei ainakaan heti aiheuta muutoksia pelaajapuolella, kiitos Matt Nickersonin pelikiellon.

» Lähetä palautetta toimitukselle