Jari Viuhkola jatkaa Kärpissä

LIIGA / Uutinen
Kärpät on jatkanut Jari Viuhkolan sopimusta.

Kärppien luottosentteri Jari Viuhkola nähdään jatkossakin oululaisseuran riveissä. Helmikuussa 32 vuotta täyttävä keskushyökkääjä solmi joukkueen kanssa kahden vuoden jatkopaperin.

‒ Olen tyytyväinen, että voin jatkaa Kärpissä. Seura halusi minun jatkavan ja minä halusin pysyä täällä, eli nopeasti ja hyvässä hengessä päästiin sopimukseen, toteaa Viuhkola jatkosopimuksestaan.

Kärppänuttu on Viuhkolalle varsin tuttu, sillä mies on Suomessa pelatessaan aina edustanut oululaisjoukkuetta. Ainoa poikkeus tilastoista on kaudella 2007–2008, kun sentteri piipahti Pohjois-Amerikassa, mutta palasi lopulta Suomeen ja Ouluun. Uransa aikana Viuhkola on ehtinyt tahkota kärppänutussa jo 458 SM-liigan runkosarjaottelua.

‒ Viuhkola on ollut meille tärkeä pelaaja ja hän on sitä jatkossakin. Iso kulmakivipelaaja tuleville kausille. Viuhkola on tehnyt kovan työn palatakseen huipulle ja me olemme todella tyytyväisiä, että hän jatkaa meillä, hehkutti puolestaan Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Hyökkääjä on kärsinyt viime vuosina loukkaantumisista ja koko viime kausi jäi häneltä väliin. Tänä talvena Viuhkola teki kuitenkin paluun kaukaloon ja on merkkauttanut 42 pelaamassaan ottelussa saldokseen lukemat 5+21=26.

‒ Valmentajana on hieno nähdä johtavia pelaajia, jotka omalla esimerkillään antavat suuntaa oikeaan tekemiseen. ”Piku” on loistava roolimalli nuorille pelaajilla, tuolla nöyryydellä ja vastuunotolla tekeminen ansaitsee syvän kunnioituksen. Toivon, että meidän nuoret pelaajat ymmärtävät mitä näkevät, päävalmentaja Hannu Aravirta sanoi.


Jari Viuhkolan syötöt napsahtelevat jatkossakin kärppälapoihin.
Markus Hästbacka - markus.hastbacka@jatkoaika.com

» Lähetä palautetta toimitukselle