JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Jäminki loppukauden Kokkolassa

MESTIS / Uutinen
Kiertolaiselämää syksyn viettänyt Tommi Jäminki on tehnyt loppukauden kestävän sopimuksen Kokkolan Hermeksen kanssa. Laitahyökkääjä on pelannut urallaan reilut 150 SM-liigaottelua.

23-vuotias Jäminki pelasi Hermeksen riveissä jo tappiollisessa Jukurit-ottelussa. Maalinteko on tuottanut vaikeuksia kokkolalaisille alkukaudesta, joten seuran päävalmentaja Pasi Arvonen kaavaileekin Jämingistä uutta ratkaisijaa.

– Jämingillä on liigakokemusta alla muutamalta vuodelta. Odotan häneltä apua meidän maalinteko-ongelmiin isokokoisena ja hyvin rightin puolelta ampuvana hyökkääjänä.

Ilveksessä liigakannuksensa hankkineelle espoolaiskasvatille Hermes on jo kauden neljäs seura. Jäminki solmi elokuussa sopimuksen Kiekko-Vantaan kanssa, mutta sopimus purettiin Lukon testattua miestä syyskuussa. Vaasan Sportissa laitahyökkääjä pelasi neljä peliä, joissa antoi yhden maalisyötön.

Jämingin hankinnasta huolimatta Hermes ei ole vielä lopullisessa muodossaan. Kesken kauden rivejä on saapunut jo vahvistamaan jenkkipakki Jeff Mason, mutta nyt hankintalistalla on ensisijaisesti hyökkääjä. Tähtihyökkääjä Jani Uski on sivussa mahdollisesti pitkään, eikä kokkolalaishyökkäys ole säästynyt muutenkaan kolhuilta.

– Ollaan vielä katsastuskannalla jos joku meidän budjettiin sopiva sattuisi löytymään. Yhden sentterin paikka on tavallaan vielä auki, Arvonen myöntää.

» Lähetä palautetta toimitukselle