Gretzkystä Oilersin varapresidentti

NHL / Uutinen
Wayne Gretzky palaa takaisin Oilersiin, tällä kertaa toimiston puolelle.
Kuva © Getty Images
Edmonton Oilers on nimennyt Wayne Gretzkyn seuran uudeksi yhteistyökumppaniksi. Samalla Gretzky ottaa hoidettavakseen myös Oilers Entertainment Groupin varapuheenjohtajan tehtävät.

Wayne Gretzky palaa Edmonton Oilersin organisaatioon lähes 30 vuoden poissaolon jälkeen. Oilers nimesi Gretzkyn seuran uudeksi yhteistyökumppaniksi sekä varapresidentiksi keskiviikkona Rogers Place-areenan avajaisten yhteydessä. Pesti on Gretzkyn ensimmäinen NHL-työtehtävä sen jälkeen, kun hän jätti Phoenix Coyotesin valmentajan tehtävät vuonna 2009.

- Minulla on viimeisen 3-5 vuoden aikana ollut useita tilaisuuksia yhteistyöhön NHL:n kanssa. Katsoin kuitenkin paremmaksi vetäytyä taka-alalle ja harkita asioita ajan kanssa. Tämä tuntui hienolta mahdollisuudelta palata takaisin pelin pariin ja tehdä se, mitä me kaikki haluamme tehdä, voittaa Stanley Cup. Olen erittäin innoissani ja ylpeä saadessani palata takaisin Oilersiin, Gretzky totesi tiedotustilaisuudessa.

Gretzkyllä tulee olemaan suuri rooli seuran jääkiekkotoiminnoissa sekä myös yhteisöllisissä asioissa. Varsinaisesta päätöksenteosta vastaa kuitenkin edelleen seuran toimitusjohtaja ja presidentti Peter Chiarelli.

- Tämä on edelleen Peterin joukkue. Olen käytettävissä, jos vain Peter niin haluaa. Hän on erinomainen toimitusjohtaja ja on tehnyt hienoa työtä Oilersissa. En tule soittelemaan seuroille ja ehdottelemaan kauppoja, se on Peterin tehtävä.

- Rakastan peliä. Haluan olla mukana NHL-kuvioissa. NHL on ollut elämäni ja minusta on hienoa palata takaisin.

» Lähetä palautetta toimitukselle