BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Doug Weight siirtyy Carolinaan

NHL / Uutinen
Surkeasti tällä kaudella pelannut St. Louis Blues jatkaa kokeneiden pelaajiensa kauppaamista muualle. Hiljattain Mike Sillingeristä luopunut Blues on kaupannut tähtihyökkääjä Doug Weightin Carolinaan. Samassa useaa pelaajaa koskevassa kaupassa myös Erkki Rajamäen oikeudet siirtyvät Hurricanesille.

Odotuksiin nähden erinomaisen kauden pelannut Carolina Hurricanes on tosissaan tulevien play-offien kanssa. Urallaan 872 pistettä tehtaillut Weight tuo kokemusta ja pehmeitä käsiä Hurricanesin nuoreen joukkueeseen.

Amerikkalaishyökkääjän kanssa Carolinaan siirtyvät ikitaistelija Erkki Rajamäen pelaajaoikeudet. St.Louis saa sen sijaan vaihdossa muhkean paketin nuoruutta ja kovuutta. Bluesiin matkaavat Mike Zigomanis, tappelija Jesse Boulerice ja Magnus Kahnberg sekä kolme varausoikeutta. Niistä merkittävin on ensi kesän draftin ykköskierroksen varausvuoro.

Vaikka 35-vuotias Weight johtaa 44 pisteellään St.Louisin sisäistä pistepörssiä, on hän osoittanut hiipumisen merkkejä viime vuosina. Weight ansaitsee tästä kaudesta 5,7 miljoonaa dollaria ja hänestä tulee kesällä vapaa agentti.

» Lähetä palautetta toimitukselle