Detroitin Jiri Fischerille yhden ottelun pelikielto

NHL / Uutinen
NHL:n kurinpitovaliokunta langetti Fischerille neljännen finaalin törkeästä poikittaisesta mailasta yhden ottelun pelikiellon. Tsekki-puolustaja huitaisi vihellyksen jälkeen Tommy Westlundia suoraan poikittaisella suuhun ottelun kolmannessa erässä. Kukaan tuomareista ei nähnyt tilannetta ja siitä ei vihelletty edes jäähyä.

Valmentaja Scotty Bowmanilla on mietittävää kenet nostaa Fischerin korvaajaksi kokoonpanoon. Tarjolla on miehiä nelikosta Uwe Krupp, Maxim Kuznetsov, Jesse Wallin taikka Jiri Slegr. Krupp oli Vancouveria vastaan aika heikko esitys ja todennäköisesti Bowman luottaa toiseen kokeempaan puolustajaan, trade-deadlinella hankittuun Jiri Slegriin.

Tässä voi olla pieni akilleen kantapää Detroitin osalta, vaikka Fischerin rooli ei niin hirvittävän iso olekaan. Pakisto on kuitenkin ollut lähes täydellisesti toimiva kokonaisuus selvine pareineen, mitä nyt tuleva pieni muutos heikentää taatusti. Kaikilta varapakeilta puuttuu pelituntuma pahasti ja se voi olla kyseisen korvaajan kohdalla ongelma. Saattaa olla että Steve Duchesne siirtyy Fisherin vakiopaikalle Chris Chelioksen pariksi ja korvaaja (tod.näk.Slegr) pelaa pienemmällä peliajalla Mathieu Dandenaultin kanssa.

Viides ottelu pelataan Detroitissa torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa klo 3.00. Detroit johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1 ja Stanley Cup on tällöin ensimmäistä kertaa katkolla Red wingseille.

» Lähetä palautetta toimitukselle