Coloradon Blake ja Roy loukkaantuneet

NHL / Uutinen
Coloradon kevään suurhankinta Rob Blake loukkaantui ottelussa San Jose Sharksia vastaan. Samassa pelissä Patrick Roy jätti ottelun kesken kolmannen erän.

Rob Blake vahingoitti polvensa törmäyksessä San Josen laiturin Bill Lindsayn kanssa. Vamman vakavuudesta ei ole vielä varmuutta, mutta todennäköisesti Blake on sivussa runkosarjan loppuun asti. Pahimman mahdollisuuden toteutuessa Blaken kausi on ohi, mikä olisi vakava takaisku Avalanchen Stanley Cup-haaveille.

Patrick Roy luisteli kolmannen erässä alussa vaihtoon valitelleen polveaan ja kakkosvahti Aesbicher pelasi ottelun loppuun. Royn vamma on huomattavasti lievempi kuin Blaken ja todennäköisesti Patrick pelaa jo viikonloppuna.

Loukkaantumisten vuoksi Colorado on kutsunut farmista kaksi pelaajaa: puolustaja Bryan Muirin ja maalivahti Philippe Sauven.

Muir on NHL-tasolla marginaalipuolustaja eikä välttämättä tule saamaan peliaikaa. Sauve on pelannut Hersheyssä maaliskuussa erinomaisesti ja istunee parissa pelissä Aesbicherin varamiehenä. Ilman Aesbicherin loukkaantumista ei nuorelle tulokkaalle taida peliaikaa hellitä.

» Lähetä palautetta toimitukselle