Vahva edustuksemme paikalla nuorten MM-kisoissa − jutipumppu on jo ladattu valmiiksi

MAAJOUKKUE / Uutinen
Reportterimme Jere Korkalainen on jo etsinyt lähimmän suihkulähteen ja jutipumppu on valmiina.
Kuva © Riku Laukkanen
Nuorten MM-kisat Kanadan Vancouverissa ja Victoriassa käynnistyvät tapaninpäivänä. Jatkoaika on tuttuun tapaan lähettänyt 7500 kilometrin päähän parhaimmistonsa.

Jatkoajan kisatiimin muodostavat reportterimme Jere Korkalainen ja Juuso Kokkonen sekä kuvaajamme Riku Laukkanen. Kolmikko on kokeneita arvokisakävijöitä, sillä Jere edusti Jatkoaikaa viime kevään MM-kisoissa Tanskassa, Juuso Etelä-Koreassa olympialaisissa. Riku on kuvannut nuorten kotikisat 2016 ja oli mukana myös viime vuoden kisoissa Buffalossa.

Alkulohkon ja Suomen mahdollisen ensimmäisen jatkopelin ajan tiimimme on Victoriassa ja siirtyy ratkaisevien pudotuspeliotteluiden ajaksi Vancouveriin. Mahdollisesti jo aiemmin teemme täsmäiskuja Vancouveriin, joka kuitenkin vaatii pientä matkustamista, kun Victoria sijaitsee saarella yli sadan kilometrin päässä Vancouverista.

Tuotamme sisältöä runsaasti Jatkoajan verkkolehteen koko kisojen ajan, keskittyen luonnollisesti Nuorten Leijonien tarkkaan seuraamiseen, kuitenkaan unohtamatta myös muita kisatapahtumia ja muiden maiden otteiden tarkkailua.

− 25 tunnin matkustus on osoittautunut jo vaivan arvoiseksi, vaikkei yhtäkään peliä ole pelattu. Ilmapiiri on hyvä, harjoituksissa on vauhtia riittänyt ja ulkona on shortsikeli − ainakin paikallisten vaatetuksen mukaan, Korkalainen kertoi.

Verkkolehtemme lisäksi sisältöä on luvassa videomuodossa YouTube-kanavallemme sekä Instagramiin. Kisatiimiä tukevat myös podcasteillaan kaksikko Miika Arponen ja Elmo Aittola, joiden kaikki pohdinnat löydät podcast-sivultamme, SoundCloudista ja iTunesista.

Kaikki jutut ovat luettavissa MM-kisojen kisasivustollamme.

Palautetta ja kysymyksiä kisatiimillemme voit lähettää esimerkiksi Twitterissä, mistä tavoitat heidät
@KorkalainenJere
@JuusoKokkonen
@r1kuexposures

» Lähetä palautetta toimitukselle