TPS menettää Moskovan taikurin Saksaan − Ruslan Ishakov siirtyy Adler Mannheimiin

CHL, LIIGA, Muut Sarjat / Uutinen
Venäläinen taituri oli TPS:n mainion kauden suurimpia onnistujia.
Ruslan Ishakov siirtyy Turusta Saksaan DELin kärkijoukkueeseen.

TPS:ssä erinomaisen kauden pelannut Ruslan Ishakov siirtyy yksivuotisella sopimuksella Saksan DEL-liigassa pelaavaan Adler Mannheimiin.

20-vuotias venäläinen hyökkääjä pelasi päättyneellä kaudella 54 ottelua turkulaisten riveissä tehden niissä kymmenen maalia ja 28 syöttöä. Pudotuspeleissä hän pelasi 13 ottelua ja teki tehot 2+5.

− Se, että Ruslan valitsi Mannheimin paikaksi, jossa ottaa mahdollisesti ratkaiseva askel NHL:ään, on meille suuri ylpeydenaihe, joukkueen urheilupäällikkö Jan-Axel Alavaara kommentoi tuoreinta rekrytointiaan seuran tiedotteessa.

− Ruslan on nuori ja erittäin lahjakas pelaaja, joka luistelee erinomaisesti. Hänellä on myös erinomainen pelisilmä ja hän on vaarallinen hyökkäysalueella. Olen varma, että meillä tulee olemaan hauskaa hänen kanssaan ja että hänellä on edessään kirkas tulevaisuus.

Ishakov odottaa Mannheimin vuoden kehittävän häntä entisestään.

− Tapa, jolla Adler pelaa jääkiekkoa, sopii minun pelityyliini erinomaisesti. Mannheim on minulle täydellinen paikka kehittyä uudelle tasolla ja tulla paremmaksi pelaajaksi NHL:ää ajatellen, pelaaja kertoo.

Mannheim voitti DELin runkosarjan päättyneellä kaudella, mutta hävisi välierissä Wolfsburgille. Joukkue pelaa tulevalla kaudella mestarien liigassa samassa lohkossa Lukon, Cardiff Devilsin ja HC Lausannen kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle