Stars hankki syvyyttä hyökkäykseensä − Max Domi kiekkoilee pudotuspelit Dallasissa

NHL / Uutinen
Max Domi siirtyi Starsiin.
Kuva © Michael Reaves
Dallas Stars on tehnyt ensimmäisen liikkeensä siirtojen takarajalla. Läntisen konferenssin kärkijoukkue hankki hyökkääjä Max Domin Chicago Blackhawksista.

Dallas Stars suoritti ensimmäisen siirtojen takarajapäivän hankintansa ostamalla hyökkääjä Max Domin Chicago Blackhawksista. Siirron yhteydessä Stars sai myös yhden NHL-ottelun pelanneen 25-vuotiaan maalivahdin Dylan Wellsin. Blackhawks sai kaupassa maalivahti Anton Hudobinin, sekä toisen kierroksen varausvuoron vuodelle 2025.

Domin sopimus on arvoltaan kolme miljoonaa dollaria ja loppuu kauden päättymisen jälkeen.

Domi on pelannut kauden aikana 60 ottelua ja tehnyt tehot 18+31=49. Hän on silloisen Phoenix Coyotesin, eli nykyisen Arizona Coyotesin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2013. Kuluva kausi on Domin kahdeksas NHL:ssä ja hän on edustajut Coyotesin ja Starsin lisäksi myös Montréal Canadiensia, Columbus Blue Jacketsia ja Carolina Hurricanesia.

36-vuotias Hudobin on pelannut kuluvan kauden AHL:n Texas Starsissa torjuntaprosentilla 89,9%. Hänen päästettyjen maalien keskiarvonsa on 2,89 ottelua kohden. Hudobinilla on NHL-kokemusta Minnesota Wildista, Boston Bruinsista, Carolina Hurricanesista, Anaheim Ducksista sekä Dallas Starsista. Hän on Wildin seitsemännen kierroksen varaus vuodelta 2004.

Muokattu 1.3.2023 klo 10.33: Oikaistu kirjoitusvirhe Anton Hudobinin nimessä

» Lähetä palautetta toimitukselle