PWHL:n joukkueet saivat päävalmentajansa − Carla MacLeodilla edessä kahden huippuryhmän luotsausta

Muut Sarjat / Uutinen
Carla MacLeod luotsaa Tšekin naisten lisäksi jatkossa Ottawan PWHL-joukkuetta.
Kuva © IIHF

Tammikuussa ensimmäisen kautensa aloittavan naisten ammattilaissarjan PWHL:n kuusi joukkuetta ovat saaneet päävalmentajansa. Heidän joukossaan on kolme miestä ja kolme naista.

Bostonin joukkueen päävalmentajana aloittaa Courtney Kessel, joka on peliuransa jälkeen valmentanut yliopistosarjassa Yhdysvalloissa. Viimeisimpänä hän luotsasi juuri Bostonin yliopistojoukkuetta.

Tšekin naisten maajoukkueen kanssa vastikään jatkosopimuksen tehnyt Carla MacLeod hyppää Ottawan joukkueen ruoriin. Hänellä on valmennuskokemusta myös Japanin peräsimestä sekä kanadalaisten alle 18-vuotiaiden tyttöjen sarjoista. MacLeodilla on edessään siis päävalmennuksellinen tuplarooli.

Charlie Burggraf alkaa valmentaa Minnesotan PWHL-ryhmää. Hän on valmentanut muun muassa Bethel Universityn joukkuetta. Howie Draper ottaa vastuulleen New Yorkin joukkueen. Draper on pitkäaikainen Albertan yliopistojoukkueen päävalmentaja.

Kori Cheverie siirtyy Montrealin joukkueen penkin taakse. Entinen pelaaja on luotsannut PWHL-kollegoidensa tavoin yliopistomaailmassa. Toronton päävalmentajaksi tulee Troy Ryan, joka on ollut mukana monessa Kanadan naisten arvokisajoukkueen valmennustiimissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle