Taylor Heise on PWHL:n historian ensimmäinen ykkösvaraus − ykköskierroksella varattiin yksi eurooppalainen

Muut Sarjat / Uutinen
Yhdysvaltalaishyökkääjä varattiin ykkösvuorolla Minnesotan joukkueeseen.
Kuva © Vaughn Ridley

23-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä Taylor Heise valittiin PWHL:n historian ensimmäisessä varaustilaisuudessa ensimmäisenä, kun tennislegenda ja sarjan johtohahmoihin kuuluva Billie Jean King huusi hänen nimensä Minnesotan vuorolla.

Heise on kolminkertainen tyttöjen maailmanmestari. Hän on voittanut myös aikuisten maailmanmestaruuden kertaalleen. Hän on edustanut pitkään Minnesotan yliopistojoukkuetta NCAA-sarjassa.

Toronto varasi toisella vuorolla 35-vuotiaan puolustajan, kaksinkertaisen olympiavoittajan ja kolminkertaisen MM-kultamitalistin Jocelyne Larocquen. Ensimmäinen eurooppalainen varattiin kolmantena, kun Bostonin joukkue nappasi riveihinsä sveitsiläistähti Alina Müllerin.

New Yorkin joukkueen GM Pascal Daoust kiinnitti neljännellä vuorolla 25-vuotiaan kanadalaispuolustajan Ella Sheltonin, joka on juhlinut vaahteralehtipaidassa yhtä olympiakultaa ja kahta maailmanmestaruutta.

Viides varaus kuului Ottawalle, joka varasi puolustaja Savannah Harmonin. Yhdysvaltalaispelaajalla on palkintokaapissaan muun muassa maailmanmestaruus ja kaksi NCAA:N mestaruutta. Varaustilaisuuden ensimmäisen kierroksen päätti Montreal, jonka valinta oli kanadalaispuolustaja Erin Ambrose. 29-vuotiaalla pelaajalla on tilillään yksi olympiakulta ja kaksi MM-kultaa sekä aikuisten että tyttöjen kisoista.

Jokainen joukkue oli ennen varaustilaisuutta tehnyt kolme pelaajavalintaa vapaiden pelaajien markkinoilta.

» Lähetä palautetta toimitukselle