Lucia Záborská hyökkää ensi kaudella TPS:n riveissä − Turkuun myös nuori tšekkiläinen, australialaisveskari sekä jatkajia

Naisten Liiga / Uutinen
Lucia Záborská pelasi viime kaudella HPK:ssa.
Slovakialaisen Záborskán sopimuksen lisäksi TPS julkisti Elina Heikkisen, Pihla Hämeenniemen, Suvi Saarisen ja Nella Bergin jatkosopimukset. Naisten Liiga -sopimuksen solmivat myös Beáta Narovcová ja Olivia Last.

TPS ilmoitti solmineensa sopimuksen Lucia Záborskán kanssa. Slovakialainen pelasi viime kaudella HPK:ssa ja teki 34 runkosarjaottelussa 17 pistettä. Ennen tuloaan Naisten Liigaan hän pelasi Ruotsissa muutaman kauden ajan.

Kokemusta turkulaisiin tuovan 24-vuotiaan Záborskán lisäksi sopimuksiin pääsivät viime kauden kapteeni Elina Heikkinen sekä Pihla Hämeenniemi. Kaksikon kohdalla puhutaan siis jatkosopimuksista. Myös tyttöjen MM-kisoissa tammikuussa esiintynyt lahjakas nuori puolustaja Nella Berg jatkaa ensi kaudella TPS:ssä. Myös Tyttöleijonissa nähty maalivahti Suvi Saarinen jatkaa turkulaisjoukkueessa.

Heikkinen on pelannut TPS:ssä neljä kautta, joista kolme viimeisintä joukkueen kapteenina. Päättyneellä kaudella hän pelasi runkosarja ja pudotuspelit yhteen laskettuna vain 14 ottelua. Hämeenniemi on myös pelannut pitkään Aurajoen rannoilla. Hänellä on kokemusta Naisten Liigasta myös HPK:n riveistä. Berg on lahjakas pelaaja, jonka isä on leijonien entinen kolossipuolustaja Aki-Petteri Berg.

Jatkosopimusten ohella TPS kertoi, että Tšekin alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa pelannut Beáta Narovcová on solminut ensi kauden sopimuksen liigajoukkueen kanssa. Myös RoKissa viime kaudella kiekkoja torjunut lahjakas nuori australialaisveskari Olivia Last saapuu TPS:ään.

Muokattu: 21.4.2023, kello 13.00: Narovcován sopimus lisätty.

Muokattu: 21.4.2023, kello 13.04: Otsikkoa pidennetty.

Muokattu: 21.4.2023, kello 13.08: Last lisätty.

» Lähetä palautetta toimitukselle