KooKoo julkaisi jatkosopimuksia – Seth Barton jatkaa Kouvolassa

LIIGA / Uutinen
Seth Barton on KooKoon mies myös ensi kaudella.
KooKoo julkaisi torstaina kuusi jatkosopimusta.

KooKoo ilmoitti torstain aikana yhteensä kuudesta jatkosopimuksesta. Puolustajat Seth Barton ja Ari Gröndahl, hyökkääjät Samuel Valkeejärvi, Matic Török ja Simo Heinonen sekä maalivahti Stepan Vopravil jatkavat seurassa.

Kesken päättyneen kauden KooKoohon siirtyneellä Bartonilla oli sopimuksessaan kauden 2024–25 kattava optio, joka nyt käytettiin. 24-vuotias puolustaja ehti menneellä kaudella pelata 19 Liiga-ottelua tehoin 3+8=11.

– Seth sopeutui nopeasti liigatempoon ja odotamme hänen tietysti parantavan otteitaan
entisestään kun mies pääsee nyt heti elokuun alusta joukkueen mukaan, sanoo KooKoon
urheilujohtaja Jarno Kultanen medialle lähetetyssä tiedotteessa.

Vuoden jatkosopimuksen solminut 34-vuotias Gröndahl rikkoo ensi kauden ensimmäisessä runkosarjapelissään 500 pelin rajan. Kokenut puolustaja pelasi uransa ensimmäisen Liiga-ottelun Bluesissa kaudella 2008–09 ja on sen jälkeen edustanut Liigassa Sportia, KalPaa ja KooKoota.

JYPissä uransa ensimmäiset Liiga-ottelut pelannut Valkeejärvi on pelannut KooKoossa kaudesta 2022–23 lähtien. 22-vuotiaan hyökkääjän jatkosopimus on 1+1-vuotinen.

Slovenialainen Török siirtyi KooKoohon jo nuorena ja ehti pelata seuran juniorijoukkueissa useamman kauden. 20-vuotias hyökkääjä vakiinnutti paikkansa Liiga-kokoonpanossa viime kaudella ja jatkaa Kouvolassa vuoden jatkosopimuksella.

Pisimmän jatkosopimuksen sai viime kaudella 11 ensimmäistä Liiga-otteluaan pelannut Heinonen. 20-vuotiaan hyökkääjän sopimus on kaksivuotinen ja sisältää option kolmannesta kaudesta.

Tšekkimaalivahti Vopravil solmi vuoden jatkosopimuksen. 19-vuotias on pelannut KooKoon juniorijoukkueessa kaksi edellistä kautta, eikä vielä ole päässyt debytoimaan Liigassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle