Kärpät teki kovan hankinnan – Nick Ritchie loppukauden sopimuksella Ouluun

LIIGA / Uutinen
Ritchie on pelannut urallaan 481 NHL-ottelua.
Kuva © Derek Cain
Kärpät on solminut hyökkääjä Nick Ritchien kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen. Kanadalainen saapuu Ouluun kahdeksan NHL-kauden jälkeen oltuaan alkukauden pelaamatta.

Liigan sarjataulukossa neljäntenä oleva Kärpät on tehnyt kovan hankinnan, kun hyökkääjä Nick Ritchie saapuu loppukauden mittaisella sopimuksella seuraan. Joulukuussa 28 vuotta täyttävä Ritchie on pelannut urallaan 481 NHL-ottelua kahdeksan kauden aikana. Ritchien työnantajia taalajäillä olivat Anaheim Ducks, Boston Bruins, Toronto Maple Leafs, Arizona Coyotes ja viimeisimpänä Calgary Flames.

Kanadalainen on ollut alkukauden pelaamatta missään seurassa, kun koeaikasopimus St. Louis Bluesin kanssa ei tuottanut täysipäiväistä sopimusta. Ritchie on Ducksin varaus kesän 2014 varaustilaisuudesta, kun hänet huudettiin koko tilaisuuden 10. vuorolla. Kärpät on Ritchien ensimmäinen seura Pohjois-Amerikan ulkopuolella.

– Nick tuli tarjolle viime viikolla ja herätti välittömästi kiinnostuksemme. Pelaaja parhaassa iässä lähes 500 NHL-ottelun kokemuksella on erittäin harvinaista Euroopassa. Isokokoiseksi pelaajaksi hän on taitava laituri, joka tuo meille fyysisyyttä ja rosoisuutta – tämän ansiosta nuori joukkueemme uskaltaa todennäköisesti jatkossa pelata vieläkin rohkeammin ja vapautuneemmin, kommentoi Kärppien urheilujohtaja Mikko Myllykoski seuran tiedotteessa.

Ritchie liittyy seuran vahvuuteen ensi viikon alussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle