Nick Ritchielle etsitään uutta seuraa – "Kärpät ei pysty tarjoamaan riittävän isoa roolia"

LIIGA / Uutinen
Ritchien visiitti Ouluun on jäämässä lyhyeksi.
Kuva © Timo Savela
Kärpät tiedotti tiistaina Nick Ritchien olevan vapaa etsimään uutta seuraa. Kanadalaisen kohuttu visiitti Ouluun on jäämässä kymmenen ottelun mittaiseksi.

Kärpät tiedotti tiistai-iltana etsivänsä hyökkääjä Nick Ritchielle uutta seuraa. Syyksi seuran urheilujohtaja Mikko Myllykoski kertoo sen, että kanadalaishyökkääjä ei ole vastannut seuran odotuksia.

– Kärpät ei pysty tarjoamaan Ritchielle riittävän isoa roolia joukkueesta loppukaudelle, joten hän on vapaa etsimään pelipaikkaa muualta. Kun hän tuli tarjolle, tiesimme hänen olevan high risk / high reward -tyylinen kortti, joka mielestämme kannatti katsoa. Hän ei kuitenkaan pystynyt nousemaan siihen rooliin, johon me olisimme häntä kaivanneet, kommentoi Myllykoski seuran tiedotteessa.

Ritchie saapui kovin odotuksin Ouluun marraskuun lopulla. Miltei 500 NHL-ottelua urallaan pelannut 28-vuotias ennätti pelata kärppäpaidassa kymmenen ottelua tehoin 1+4.

Liigan kurinpitodelegaatio tuomitsi hänet 29. joulukuuta kahdeksan ottelun pelikieltoon hänen lyötyään TPS-tähti Markus Nurmea useaan otteeseen nyrkillä Nurmen maatessa maassa.

Ritchie kärsi kahdeksan ottelun pelikieltonsa, ja täten hän olisi ollut edustuskelpoinen Kärppien seuraavassa ottelussa keskiviikkona SaiPaa vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle