Jyrki Louhesta jättitappion tehneen HPK:n uusi puheenjohtaja

LIIGA / Uutinen
Jyrki Louhi aloittaa HPK:n puheenjohtajana.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Yli 800 000 euroa tappiota tehnyt HPK on saanut uuden hallituksen. Sen puheenjohtajaksi valittiin entinen liigahyökkääjä Jyrki Louhi.

Jyrki Louhi on valittu HPK:n uudeksi puheenjohtajaksi hallituksen järjestäytymiskokouksessa. Hallituksen muut jäsenet ovat Aki Ajo, Joni Lappalainen, Miika Liljedahl, Jenni Niiranen, Jani Partanen ja Risto Salminen.

Tuore puheenjohtaja kertoi olevansa kiitollinen ja innostunut valinnastaan.

− HPK:lla on Liiga-seurana ja junioriseurana mieletön yhteiskunnallinen ja taloudellinen arvo. Kilpailu kuitenkin kovenee urheilullisesti ja erityisesti taloudellisesti. Talousalue huomioiden meidän on oltava nokkelampia kuin isojen kaupunkien seurat. Tällä hetkellä talous, yhteisöllisyys ja vaikuttavuus sanelevat merkittävissä määrin, millaiset toimintaedellytykset HPK:lla tulee jatkossa olemaan.

Hämeenlinnalaisseura teki viime kaudella 5 892 639,54 euron liikevaihdon, jossa nousua sitä edelliseen kauteen oli 667 000 euroa. Tilikauden tappio oli kuitenkin hurja − 822 395,27 euroa. HPK kertoi kuitenkin olevansa aiempien kausien ansiosta vakavarainen. Yhtiön omavaraisuusasteeksi ilmoitettiin 53 prosenttia.

45-vuotias Louhi pelasi omalla kiekkourallaan 606 Liigan runkosarjaottelua ja teki niissä 224 pistettä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle