Joonas Järvinen puolustaa loppukauden patapaidassa

LIIGA / Uutinen
Järvinen saapuu Ässien avuksi.
Ässät ja puolustaja Joonas Järvinen ovat tulleet yksimielisyyteen loppukauden mittaisesta sopimuksesta.

Joonas Järvinen, 31, pelaa loppukauden Ässissä, porilaisseura tiedottaa verkkosivuillaan. Järvisellä on aiempaa liigakokemusta TPS:stä, Pelicansista, HIFK:sta ja Tapparasta. Hän on kiekkoillut Liigassa 371 ottelua. Hänellä on historiaa myös KHL:stä ja AHL:stä.

− Keväällä teimme erilaisen strategian tämän kauden läpiviemiseksi. Siihen kuului yhtenä osana, että otimme tietoisen riskin, jossa punnittiin sekä talous että urheilu ja teimme sopimuksen kahden pelaajan kanssa, joilla oli NHL-optio. Tilanne silloin oli se, että yhtäältä saadaan koko kaudeksi laadukkaat pelaajat tai mikäli he lähtevät, vapautuu meille merkittävät summat rahaa joukkueen vahvistamiseen vuoden vaihteessa, kertoo Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula tiedotteessa.

Kerttula lisää, että NHL-lainojen lähdöt vaikuttivat Järvisen hankintaan.

− Koska Andreas Borgman ja Nick Merkley poistuivat joukkueestamme heidän saatuaan NHL-sopimukset, on meillä nyt mahdollisuus reagoida joukkueen vahvistamiseksi.

TPS:n riveissä 2010 Suomen mestaruuden voittanut Järvinen on myös edustanut Suomea kaksissa MM-kisoissa.

− Juttelin Ässien päävalmentaja Ari-Pekka Selinin kanssa ja sain hyvän kuvan joukkueen toiminnasta. Tavoitteeni on auttaa joukkuetta voittamaan otteluita. Pyrin tuomaan oman kokemukseni ja osaamiseni kentällä ja kentän ulkopuolella joukkueen käyttöön oman jokapäiväisen työntekoni välityksellä, pelaaja itse sanaili.

» Lähetä palautetta toimitukselle