Takavuosien maalikuningas palaa Liigaan − Olli Palola Ässien hyökkäykseen

LIIGA / Uutinen
Palola edusti Liigassa viimeksi HIFK:ta.
Ruotsissa viime kauden kiekkoillut Liigan kaksinkertainen maalikuningas Olli Palola tekee paluun Suomeen Ässien riveissä.

Olli Palola on tehnyt Ässien kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. 36-vuotias laitahyökkääjä on liigakentiltä hyvin tuttu pelaaja, sillä kokemusta löytyy kaikkiaan 441 ottelun verran Lukon, Tapparan ja HIFK:n sotisovista. Kausina 2013-14 ja 2014-15 Palola voitti myös Liigan maalipörssin.

– Uskon, että olemme Ässien kanssa tässä kohtaa erittäin hyvä "match". Molemmilla sekä seuralla että minulla on paljon näyttöhaluja ja haluamme lyödä parasta pöytään. Siinä asiassa olemme ehdottomasti samalla sivulla, Palola kommentoi.

Viimeiset puolitoista kautta Palola pelasi Ruotsissa ensin Timråssa ja menneen kauden Oskarshamnissa, jonka kausi päättyi lopulta putoamiseen HockeyAllsvenskaniin. Oikealta laukova laitahyökkääjä teki kauden aikana 37 ottelussa tehot 9+3.

Palola on pelannut urallaan SHL:ssä myös Växjössä ja Röglessä, jossa saavutti SHL-hopeaa keväällä 2021. Kokemusta löytyy myös KHL:stä neljän kauden verran. Kahdet MM-kisatkin pelanneelta hyökkääjältä löytyy palkintokaapista MM-hopeakin.

– Olli Palola on kokenut ja menestynyt maalintekijä, joka tuo meille vaihtoehtoja ylivoimapeliin. Viimeiset pari kautta Olli on pelannut kovassa Ruotsin SHL:ssa ja tehnyt 15 maalia 50 runkosarjapelissä. Hyväluonteisena pelaajana ja persoonana hänestä on varmasti apua myös nuoremmille pelaajille ja uskomme hänen sopeutuvan hienosti pukukoppiimme, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kuvaili.

» Lähetä palautetta toimitukselle