Jari Risku jatkaa HPK:n naisten liigajoukkueen päävalmentajana − tehokas nuori hyökkääjä Turusta Hämeenlinnaan

Naisten Liiga / Uutinen
Risku valmensi HPK:n päättyneellä kaudella neljänneksi Naisten Liigassa.
Päävalmentajana jatkavan Riskun valmennustiimin kuuluu kolme muuta valmentajaa. HPK on tehnyt myös sopimuksen Tezera Pištěkován kanssa, joka tulee joukkueeseen TPS:stä. Lisäksi hämeenlinnalaiset solmivat kaksi jatkosopimusta.

Jari Risku jatkaa HPK:n naisten liigajoukkueen päävalmentajana. 57-vuotias Risku tuli viime kaudeksi Hämeenlinnaan valmennettuaan ulkomailla Unkarissa sekä seura- että maajoukkuetasolla, kuin myös Itävallassa maajoukkuetehtävissä.

HPK:n ensi kauden valmennustiimiin kuuluvat valmentajat Emmi Leinonen, Maija Hassinen-Sullanmaa sekä Lauri Valkeamäki, joka liittyy mukaan uutena jäsenenä. Kari Järvinen jatkaa hämeenlinnalaisten huoltopäällikkönä.−

Riskun valmentama HPK sijoittui viime kaudella Naisten Liigan runkosarjassa neljänneksi ja ylsi pudotuspeleissä pronssiotteluun, jossa se hävisi KalPalle.

Lisää nuorta voimaa

Tereza Pištěková saapuu HPK:hon TPS:n riveistä. Hyökkääjä iski turkulaisille viime kaudella runkosarjassa 34 ottelussa 40 tehopistettä. Hän myös edusti kotimaataan Tšekkiä tyttöjen MM-kisoissa.

HPK tiedotti myös tehneensä kahden vuoden jatkosopimukset puolustaja Nella Aarniovuoren ja hyökkääjä Vanessa Viitalan kanssa. Koko sopimukset solminut kolmikko on iältään nuori, kukin peluri on 17-vuotias.

Muokattu: 4.4.2023, kello 18.14: Pelaajasopimukset lisätty.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Uutinen
Anni Keisala palaa Suomeen − torjuu ensi kaudella HPK:ssa
MAAJOUKKUE | Naisten Liiga | 5.5.2024 15:20
Uutinen
Lahjakas Oona Koukkula suuntaa SDHL:ään
Naisten Liiga | 30.4.2024 15:48
Artikkeli
HIFK rummutti HPK:n nurin ja eteni Naisten Liigan finaaleihin
Naisten Liiga | 10.3.2024 16:26