JYP rakentaa ensi kauden joukkuettaan – Perttu ja Siikanen jatkavat Jyväskylässä

LIIGA / Uutinen
Mikko Perttu pelaa ensimmäistä kokonaista kautta liigatasolla.
Mikko Pertun sopimus on kestoltaan peräti kolme vuotta ja Patrik Siikanen jatkaa Jyväskylässä yksivuotisella sopimuksella.

Mestiksen pistepörssin edellisellä kaudella 71 tehopisteellä voittanut Mikko Perttu pelaa ensimmäistä kokonaista Liiga-kauttaan. Kauden aikana 37 ottelua pelannut sentteri on iskenyt tehot 1+9. JYPissä viime kaudella debytoinut 23-vuotias hyökkääjä jatkaa Jyväskylässä peräti kolmen seuraavan kauden ajan.

– Perttu on osoittanut tällä kaudella, että hän on kehittymässä liigatason kärkikenttien sentteriksi lähivuosien aikana. Perttu on ottanut isoja askelia urheilijana ja kokonaisvaltaisessa pelaamisessaan viimeisen vuoden aikana ja olemme todella tyytyväisiä, että saimme solmittua 3-vuotisen jatkosopimuksen hänen kanssaan. Uskomme Pertun olevan merkittävä palanen tulevien kausien JYP-joukkueita, urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi.

Laitahyökkääjänä operoiva Patrik Siikanen on pelannut JYP-paidassa tällä kaudella 35 ottelua tehoin 5+4. Espoolaislähtöinen hyökkääjä pelasi ensimmäisen kerran Jyväskylässä jo kaudella 2019–20, minkä jälkeen Liiga-otteluita on kertynyt yhteensä 149.

– Siikanen on kehittynyt JYP-vuosinaan, huolimatta epäonnisista loukkaantumisista matkansa varrella. Siikanen tuo jatkossakin joukkueeseen luistelu- ja kamppailuvoimaa. Siikanen on luotettava ja nöyrä joukkuepelaaja, jollaisia jokainen joukkue tarvitsee menestyäkseen, Viitanen kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle