Ensimmäiset NHL-vahvistukset MM-kisoihin: Chabot Kanadan riveihin, Red Wingsistä seitsemän pelaajaa mukaan

MAAJOUKKUE, NHL / Uutinen
Chabot liittyy Kanadan MM-ryhmään.
Kuva © Getty Images
NHL-kauden päätyttyä ensimmäiset pelaajat ovat ilmoittautuneet mukaan maidensa joukkueisiin parin viikon päästä alkaviin MM-kisoihin.

Tärkeimpiin mukaan tuleviin nimiin kuuluu Ottawa Senatorsin puolustaja Thomas Chabot. Kauden viime hetkillä loukkaantumisista toipunut Chabot lähtee jo kolmansiin MM-kisoihinsa.

Senatorsista mukaan lähtevät myös hyökkääjät Drake Batherson, joka liittyy Chabot'n tapaan Kanadan joukkueeseen. Tim Stützle suuntaa puolestaan Saksan maajoukkueen avuksi. Molemmille MM-turnaus on ensimmäinen.

Detroit Red Wingsistä mukaan lähtee seitsemän pelaajaa viiteen eri joukkueeseen. Alex Nedeljkovic lähtee tilkkimään Yhdysvaltojen maalia, KHL-pelien jälkeen Pohjois-Amerikkaan suunnanut Magnus Hellberg puolestaan Ruotsin maalille.

Hellberg saa seurakseen myös kauden tähtitulokkaisiin kuuluvan Lucas Raymondin. Niin ikään tulokkaiden parhaimmistoon kuuluva Moritz Seider edustaa puolestaan Saksaa ja Pius Suter Sveitsiä. Tšekin joukkueeseen matkaavat Jakub Vrána ja Filip Hronek.

Hronek on mukana MM-kisoissa neljännen kerran, Seider ja Vrána kolmannen, Suter ja Hellberg toisen. Raymondilla ja Nedeljkovicilla on edessä MM-kisadebyytti.

» Lähetä palautetta toimitukselle