Aleksander Barkov seuraennätykseen – takana eniten otteluja Panthersissa

NHL / Uutinen
Barkov pelaa kuudetta kauttaan Panthersin kapteenina.
Kuva © Getty Images
Aleksander Barkovista tuli viime viikolla eniten otteluja Florida Panthersissa pelannut pelaaja. Joukkue ja kannattajat juhlivat saavutusta viime yönä voitolla Columbus Blue Jacketsista.

Vuoden 2013 kakkosvaraus Aleksander Barkov on pelannut koko uransa Florida Panthersissa. Viime viikolla hän nousi eniten Panthersissa pelejä pelanneeksi, kun tilastoihin merkittiin 672. ottelu.

Ennen Barkovia tilaston kärkipaikkaa piti Jonathan Huberdeau, joka pelasi Panthersissa kymmenen kautta ennen siirtoaan Calgary Flamesiin.

Barkov ylitti rajapyykin viime viikon Red Wings -ottelussa, mutta saavutusta juhlittiin viime yönä, kun Panthers kohtasi kotonaan Columbus Blue Jacketsin. Nyt kasassa on 11 kautta, 674 ottelua ja tehot 246+395.

– Olin vasta 17, kun tulin tänne, ja nyt olen 28. Toivon, että olen kasvanut ja aikuistunut hieman. Samaan aikaan minusta tuntuu kuin olisin edelleen se sama nuori minä, joka vain nauttii jääkiekosta ja hauskanpidosta, Barkov lausui Panthersin nettisivuilla julkaistussa kirjeessä kannattajille.

» Lähetä palautetta toimitukselle