Lapa jäähän: "Kaukaloon ilmestyminen ei tee kenestäkään voittamatonta", vieraana Michaela Pejzlová

MAAJOUKKUE, Naisten Liiga / Podcast
Michaela Pejzlová on Naisten Liigan ehdotonta eliittiä.
HIFK tšekkiläinen tähtihyökkääjä Michaela Pejzlová ihastuttaa taidollaan niin Naisten Liigassa kuin myös maajoukkueessa. Kunnianhimoinen nainen tähtää korkealle niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Pejzlová kertaa kohta päättyvää runkosarjaa sekä avaa näkemyksiään niin naisten jääkiekon tasoeroista kuin omasta kehityksestään.

Jakso on kuunneltavissa myös Jatkoajan Spotifyssa.

Lapa jäähän on kahden viikon välein ilmestyvä naiskiekon erikoispodcast, jota juontaa Jatkoajan pitkäaikainen toimittaja Lassi Seppä. Podcastin tavoite ja tarkoitus on tuoda naiskiekon ja Naisten Liigan pelaajia, taustahenkilöitä ja äänitorvia esiin sekä tarjoilla kuulijoille ne kiinnostavimmat tarinat lajin ytimestä.

Tällä kertaa vieraan lämpöiselle tuolille istahtaa Lapa jäähän -podcastin historian ensimmäinen ulkomaalaisvieras, kun Tšekin ja HIFK:n huippuhyökkääjä Michaela Pejzlová saapuu kertomaan omasta urastaan, näkemyksistään Naisten Liigasta sekä jääkiekon ulkopuolisesta elämästään Suomessa. 

− Jokaisessa sarjassa on kärkijoukkueet, keskikasti ja hännänhuiput. Erot saattavat olla hieman pienemmän eri paikoissa, mutta esimerkiksi Ruotsissa on kaksi kärkiporukkaa, puolen välin joukkueet sekä heikoimmat joukkueet. Tietysti, jos ihmiset eivät seuraa naisten lätkää, he eivät tiedä, että tuollainen trendi on, Pejzlová pohtii jaksossa.

Pejzlová on pelannut kansainvälisen uran ja viettänyt muun muassa kahdeksan kautta Pohjois-Amerikassa. Hänen tavoitteensa ovat korkealla myös kaukalon ulkopuolella.

00.00 Jakson alustus
03.11 Michaela Pejzlován vierailu (in English)
- 23. 40 Arvaa pelaaja -haaste
26.55 EHT ja Naisleijonat
33.11 Podiadin tähdistökentällinen
36.30 Katsaus Naisten Liigan runkosarjan huipennukseen

Sepän tavoittaa somekanavista nimellä @lassiseppa ja keskustelua voi jatkaa muun muassa Twitterissä aihetunnisteella #lapajäähän. Podcastilla on niin ikään oma Instagram-tili. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä niin naisten kuin miestenkin jääkiekon käänteistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle