Keskiympyrä-podcast: Vaikeuksien kautta voittoon – nähdäänkö tällä kaudella uusia NHL-läpimurtoja?

NHL / Podcast
Lyökö Jesse Puljujärvi viimein läpi NHL:ssä?
Kuva © Joonas Kämäräinen
Täysin uusi Keskiympyrä-podcast perkaa läpi seitsemän mielenkiintoista suomalaista NHL:ssä. Näitä pelaajia yhdistää uusi tai uusiutunut joukkue.

Uusi NHL-kausi alkaa vihdoin tänään. Kausi pelataan lyhennettynä niin, että kukin joukkue pelaa 56 ottelua. Huomionarvoista on, että kaikki ottelut pelataan vain oman divisioonan joukkueita vastaan. Esimerkiksi siis kanadalaiset seurat eivät kauden aikana kohtaa Yhdysvaltojen seuroja lainkaan, vaan pelaavat ottelunsa vain toisiaan vastaan.

Uudella kaudella nähdään taas paljon suomalaisväriä, hyvinkin tärkeissä rooleissa joukkueissaan.

Jatkoajan uusi Keskiympyrä-podcast perkaa kauden alla seitsemän mielenkiintoista pelaajaa ja heidän tilannettaan. Mukana puhetta Joonas Korpisalosta, Mikael Granlundista, Erik Haulasta, Kasperi Kapasesta, Joel Kivirannasta, Jesperi Kotkaniemestä ja Jesse Puljujärvestä.

Tulevan kauden lähtökohtia ja aiemmin mainittujen pelaajien lähtökohtia perkaavat Henri Muroke, Janne Kuikka, Heikki Mannonen ja Aki-Petteri Pulkkinen.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle