Maalipyssy Palmieri sai salama-alun kaudelleen − Marcus Johansson iloitsi, ettei joutunut buuatuksi

NHL / Haastattelu
Kyle Palmieri vastasi ottelun kahdesta ensimmäisestä maalista.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
New Jersey Devilsin Global Series -ottelun yhtenä avainhahmona toimi hyökkääjä Kyle Palmieri, joka vei joukkueen kahdesti johtoasemaan. Marcus Johansson piti ottelutapahtumaa onnistuneena ja kertoi, että vastaavaa tilaisuutta ei välttämättä tule enää toiste.

New Jersey Devils -hyökkääjä Kyle Palmieri oli yksi Göteborgin lauantai-illassa pelatun ottelun näkyvimmistä hahmoista. Palmieri sai nimensä tulostaululle kahteen otteeseen ja oli sitä kautta varmistamassa joukkueelleen kauden avauspisteitä.

Hyökkääjä kertoi olevansa tyytyväinen siihen, että joukkue sai puristettua parin viikon harjoitusrupeamansa voitoksi Edmonton Oilersia vastaan.

− Työstimme muutamia asioita, ja meillä on ollut paljon harjoituksia siitä lähtien, kun tulimme Eurooppaan, hän taustoitti.

Palmieri teki kauden ensimmäisen maalinsa kauden ensimmäisessä vaihdossaan. Hyökkääjä itsekin oli hieman hämmästynyt avausosumastaan, mutta suuntasi kehunsa koko joukkueen suoritukseen.

− Sain hieman tilaa ja yritin saada laukauksen maalille. Koko joukkueemme pelasi loistavasti ja puolustuksemme teki hyvää työtä toimittaessaan kiekkoa ja tehdessään hyviä kiekollisia ratkaisuja. Hyökkäyksemme ei puskenut liikaa ja toteutimme rooliamme hyökkäysalueella.

Yhdysvaltalaishyökkääjä huomioi vastapuoli Oilersin hyökkäyksen kärjen laadun ja kertoi, mitä joukkue teki estääkseen takaiskut.

− Heillä on melko dynaaminen hyökkäys. Tietysti Connor McDavid on varmaankin yksi liigan ja maailman räjähtävimmistä pelaajista.

− Käytimme ajan hyökkäysalueella hyödyksi ja olimme keskialueella tiiviitä. Teimme vain pelin heille vaikeaksi ja annoimme mahdollisimman vähän tilaa, Palmieri analysoi.

Johansson oli tyytyväinen, ettei joutunut tällä kertaa buuatuksi

Palmierin seuratoveri, ruotsalaishyökkääjä Marcus Johansson pääsi pelaamaan kotimaansa yleisön edessä ja otti Frölundan kotihallissa käydyn runkosarjaottelun vastaan kokemuksena.

− Yleisö oli mahtava ja he olivat mukana heti ensimmäisestä minuutista lähtien. On niin hieno asia tulla tänne ja pelata. Sitä on hankala kuvata sanoin, kun perhe ja ystävät ovat lehtereillä, Johansson pohti ottelun parhaita puolia.

− Ja se, ettei tullut buuatuksi, urallaan Färjestad BK:ssa pelannut ruotsalainen lisäsi myhäillen.

Johansson piti ottelua kokonaisuudessaan onnistuneena.

− Aina alkulämmittelyistä alkaen tuntui, että halli oli täynnä. Kun kuulee nimensä ja ihmiset hurraavat, se on hieno tunne.

− Kuten sanoinkin, minulle ei ole oikein hurrattu täällä ennen. Se on erityistä, Johansson lausui.

Hyökkääjä tiedosti, että lauantaina eteen avautunut mahdollisuus voi hyvinkin jäädä NHL-uran viimeiseksi.

− Tunnen itseni onnekkaaksi, kun pystyin tekemään tämän. Sitä ei koskaan tiedä, pelaammeko Ruotsissa enää, hän sanoi.

Johansson pelasi loukkaantumisten rikkomalla viime kaudella vain 29 ottelussa, ja hyökkääjä nautti päästessään aloittamaan kauden terveenä.

− Tuntuu, että siitä on pitkä aika, kun olen pelannut viimeksi jääkiekkoa. Pelasin kolme ottelua pudotuspeleissä, mutta sitä ennen tammikuussa. Minulla oli pitkä, hyvä kesä ja tunnen, että olen kunnossa pelatakseni. On jännittävää tulla takaisin.

− Elämme tätä varten ja teemme joka päivä sen eteen töitä, ruotsalainen korosti terveenä olemisen tärkeyttä ammattilaisuudessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle