Ducks päätti tappioputkensa, Ullmark vahva Sabresin voitossa

Sabresin pelaajat juhlimassa toista peräkkäistä voittoa.
Anaheim Ducks päätti tappioputkensa voittamalla Nashville Predatorsin. Lisäksi Linus Ullmark jatkoi vahvoja otteitaan Buffalo Sabresin maalilla ja Tampa Bay Lightning palasi voittokantaan.

Anaheim Ducks päätti viiden ottelun mittaisen tappioputkensa voittamalla Nashville Predatorsin 4-2. Sami Vatanen teki Ducksille tehot 1+1 ja valittiin ottelun kolmostähdeksi. Frederik Andersen torjui kauden ensimmäisen voittonsa pysäyttämällä 40 laukausta. Ennen ottelua Predators ei ollut päästänyt avauserässä yhtään maalia tällä kaudella, mutta Ducks teki kolme osumaa ottelun ensimmäisessä erässä.

Ullmark pysäytti Islandersin, Lightning palasi voittokantaan

Buffalo Sabresin tulokasmaalivahti Linus Ullmark teki 29 torjuntaa 2-1-voitossa New York Islandersista. Avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä puolustaja Calvin de Haan vei Islandersin johtoon laukauksella pelaajamassan läpi. Kolmannessa erässä Sabres tasoitti, kun Zemgus Girgensons nousi laidalta maalille ja entinen Islanders-hyökkääjä Matt Moulson iski kiekon maaliin.

Sabres teki voittomaalin kolmannessa erässä pelikellon näyttäessä 53:44. David Legwand pääsi hyökkäysalueelle ja antoi erinomaisen syötön tulokashyökkääjä Sam Reinhartille, joka laittoi kiekon varmasti maaliin. Sabres-vahti Ullmarkille kyseessä oli toinen peräkkäinen voitto. Hän on päästänyt näissä peleissä vain kaksi maalia.

Tampa Bay Lightning oli hävinnyt neljä edellistä otteluaan ja tehnyt niissä vain kaksi maalia. Andrei Vasilevski teki kuitenkin 32 torjuntaa kauden ensimmäisessä ottelussaan, kun Lightning voitti Carolina Hurricanesin 4-3. Hurricanesin Eric Staal teki ottelun ensimmäisen maalin, mutta Lightning vastasi tekemällä neljä seuraavaa osumaa. Kris Versteeg ja Jordan Staal toivat Hurricanesin vielä maalin päähän, mutta Lightning otti lopulta tärkeän voiton. Yhdeksän Lightningin pelaajaa pääsi pisteille ottelussa.

COLORADO - SAN JOSE 3-4
CAROLINA - TAMPA BAY 3-4
MONTREAL - WINNIPEG 5-1
NY ISLANDERS - BUFFALO 1-2
ANAHEIM - NASHVILLE 4-2