Pelicans koittaa välttää kuudennen tukkapöllyn

LIIGA / Ennakko
Kasvattaako maaliahne Petri Lammassaari maalisaldoaan lauantaina?
Kuva © Timo Savela
Kuuma taistelu Kouvolassa. Kotijoukkue KooKoo haluaa jatkaa hienojen kotipelien sarjaa. Pelicansilla mielessä tappioputken katkaiseminen.

KooKoo on aloittanut kauden hienosti. Esimerkiksi viime lauantaina Kouvolasta poistui tyhjin käsin hallitseva Suomen mestari Kärpät. 

KooKoolla on kuitenkin niskassaan perjantainen 0−3-tappio JYPille vieraissa. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella KooKoo jäi nollille. Useimmissa peleissä KooKoon vastustajan maalivahdilla on ollut vähemmän torjuntoja kuin KooKoon maalivahdilla. Silti pisteitä on tullut tasaiseen tahtiin. Kuinka kauan trendi jatkuu? 

Pelicans otti kaksi viikkoa sitten upean vierasvoiton Kärpistä. Sen jälkeen joukkue on kuitenkin ajautunut viiden ottelun mittaiseen tappioputkeen, Pahinta tukkapöllyä antoi tiistaina Tampereella Tappara, joka latoi taululle vakuuttavat 8-2-lukemat. 

KooKoon tämän kauden ennätysyleisö on ollut ensimmäisessä kotiottelussa, kun SaiPan vierailua oli todistamassa 5251 silmäparia. KooKoon hienojen esitysten ansiosta yleisömäärät ovat olleet nousussa. Lisäksi Lahdesta on tulossa useampi bussilastillinen turkoosipaitoja huutamaan pisteitä vierasjoukkueen mukaan. Nähdäänkö Pelicans-taistossa Kouvolan kiekkosyksyn ennätysyleisö? 

KooKoon fanijoukko pitää hienosti tunnelmaa peleissä yllä ja saa välillä kannustukseen mukaansa myös muun kouvolalaisyleisön. 

Molempien joukkueiden kapteenit ovat sivussa ottelusta. Isänniltä Ari Vallin ja lahtelaisilta Antti Erkinjuntti. 

Mielenkiintoisen lisämausteen taisteluun tuo otteluun valmistautuminen. KooKoolla on niskassa kova taistelu Jyväskylässä, ja kotimatka Kouvolaan. Pelicans taas pelasi viimeksi torstaina kotonaan, häviten Ilvekselle. Kumpi on parempi lähtökohta peliin, kova peli alla vai yksi lepopäivä välissä? 

Syksyn treenipeleissä joukkueet kohtasivat kahdesti. Ensimmäisen kohtaamisen voitti Pelicans 4-1, ja toisen KooKoo 2-1. 

Seuraa Heitä

Petri Lammassaari #89 |

Laitahyökkääjä

Kokenut maalintekijä saa paljon vastuuta, ottelusta toiseen, Mies hakeutuu maalipaikkoihin, mutta osunut vasta kahdesti. Joko tänään tykki puhuu?

Marko Pöyhönen #39 | Villacher SV

Keskushyökkääjä

Jo yli 300 Pelicans-ottelun mies. Alkaneen kauden paras pistemies Pussinokissa. Palauttaako hän lahtelaiset voittojen tielle?

» Lähetä palautetta toimitukselle