Michael Keränen vai Teuvo Teräväinen?

LIIGA / Ennakko
Kai Kantola ja Teuvo Teräväinen kantavat joukkueissaan kovaa vastuuta.
Kuva © Miikka Jääskeläinen - http://jaakiekko.kuvat.fi
Kahden ottelun voittoputkissa otteluun lähtevät Ilves ja Jokerit ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti, ja voitot ovat tasan 1-1. Ottelussa nähdää myös kaksi Liigan kuuminta nuorta pelaajaa: Michael Keränen ja Teuvo Teräväinen.

Hakametsän lauantaikamppailussa kohtaavat kaksi hyvävireistä joukkuetta. Jos vain joulutauon jälkeiset pelit lasketaan mukaan, ovat Ilves ja Jokerit sarjataulukossa sijoilla kaksi ja viisi.

Myös tammikuun pistepörssissä joukkueet ovat hydin edustettuina. Ilveksen Michael Keränen pitää kärkipaikkaa 11 ottelussa latomillaan tehoilla 5+10, ja toisena on Jokereiden Teuvo Teräväinen, jolla on vain piste vähemmän. Se tosin on karttunut vain kuudessa ottelussa.

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun kahden ottelun voittoputkessa ja TPS-voitto alla. Ilves nipisti tiukasta ottelusta pisteet eilen Turkuhallista maalein 3-2. Jokereilla oli viikko sitten helpompaa samalla areenalla: loppulukemat 1-7 eivät jättäneet arvailujen varaa.

Otteluun aiheuttaa varmasti jännitettä myös joukkueiden keskinäiset viime aikaiset pelaajasiirrot. Jokereiden ykkösparissa luutii Ilveksessä neljä kautta puolustanut Niko Peltola, joka siirtyi joulutauon jälkeen Ilveksestä Jokereihin.

Ilveksen riveistä puolestaan löytyy useampikin pelaaja, jotka olivat vielä vuosi sitten Jokereiden pelaajalistoilla: Jiri Veistola, Aleksi Mustonen ja Joonas Korpisalo ovat kaikki kokoonpanossa mukana, Korpisalo tosin vain luukkuvahtina. Myös Tommi Kivistö on jokerikasvatti.

Seuraa Heitä

Nicholas Dimitrakos #11 |

Oikea laitahyökkääjä

Debyyttiottelunsa Ilveksessä ja Liigassa perjantaina pelannut hyökkääjä merkkautti heti maalin tililleen ensimmäisessä ottelussaan.

Broc Little #22 | Linköping

Hyökkääjä

Jokereiden amerikkalaisvahvistus on niin ikään pelannut vasta yhden ottelun Liigassa. Hänen saldonaan siitä oli kaksi maalia.

Viimeisimmät ottelut, TOP5

Ilves M S P
1.Michael Keränen 2 2 4
2.Turo Asplund 0 4 4
3.Kai Kantola 1 1 2
4.Mikko Kukkonen 0 1 1
5.Aleksi Mustonen 0 1 1
Jokerit M S P
1.Teuvo Teräväinen 2 8 10
2.Ladislav Nagy 3 6 9
3.Jere Karalahti 2 4 6
4.Steve Moses 1 3 4
5.Jarkko Ruutu 0 2 2

» Lähetä palautetta toimitukselle