KeuPa HT hakemaan ensimmäistä voittoaan joensuulaisista

MESTIS / Ennakko
KeuPa HT kaipaa jo pisteitä joensuulaisilta.
Lauantai-iltana Keuruulla KeuPa HT isännöi Jokipoikia. Joukkueet kohtaavat kolmannen kerran tällä kaudella, mutta KeuPalta puuttuu edelleen voitto joensuulaisista. KeuPan ja Jokipoikien väliset kohtaamiset ovat olleet tähän mennessä hyvin vähämaalisia, sillä maaleja on syntynyt yhteensä vain neljä.

Älä päästä keuruulaista vastaiskuun

KeuPan loppiainen piti sisällään tiukan ottelun RoKia vastaan. Joukkueiden kuusikymmenminuuttinen tuotti lopulta vain kolme maalia ja ratkaisu saatiin vasta jatkoajalla. Peli oli myös varsin siistiä, sillä tilastoihin ei kolmea jäähyä kummempaa merkkailtu.

Maalimäärän ei kuitenkaan pidä antaa hämätä, sillä keuruulaiset olivat keskiviikkona kovia etenkin vastahyökkäyksissä. Kaverin toilailut hyödynnettiin kunnolla, vaikka varsinaista tulosta ei saatukaan aikaiseksi. Joensuulaisten kannattaa siis olla varuillaan Keuruulla, sillä tämä kotijoukkue ei epäröi lähteä hyökkäämään.

Jokipojilta löytyy ratkaisijaa joka lähtöön

Jokipojat on pystynyt raapimaan komeita voittoja, sillä sekä RoKi että LeKi kaatuivat hiljattain neljän maalin erolla. On huomion arvoinen seikka, että ykkösvitja Samu Pitkäsen johdolla on jäänyt sivuosaan, sillä esimerkiksi kultakypärä Pitkänen ei kahdessa viime ottelussa ole kirjauttanut pinnan pinnaa.

Toisaalta ratkaisijoiden rintaman leventyminen on hyväkin asia. Roope Hämäläinen pelasi LeKiä vastaan kenties kauden parhaan ottelunsa, Oula Uski upotti kauden ensimmäisen osumansa ja heidän lisäkseen esimerkiksi Joonas Larinmaa, Kasimir Puruskainen, Ville Halonen ja Teemu Holttinen ovat olleet pirteitä.

Vähämaalisia vääntöjä

KeuPa ja Jokipojat ovat tällä kaudella kohdanneet vasta kahdesti. Vaikka joukkueiden tasoero onkin läpi kauden ollut selkeä, ovat keskinäiset kohtaamiset olleet tiukkoja. Jokipojat on vienyt molemmat kohtaamiset nimiinsä, mutta hyvin niukoin lukemin: syyskuussa 2-1-numeroin ja marraskuussa luvuin 1-0. Viimeisestä kolmesta kotipelistä kaksi voittoa napannut KeuPa saattaa lauantaina hyvinkin yllättää vieraansa, sillä esiintyminen joensuulaispoppoota vastaan on kaikesta huolimatta ollut pirteää.

Lauantain ottelu on toisaalta merkittävä myös Jokipojille, sillä joukkue tekee seurahistoriansa ensimmäisen vieraspelireissun Keuruun jäähalliin.

Seuraa Heitä

Jesse Pelamo #19 |

Keskushyökkääjä

Pelamon iski keskiviikon pelissä tärkeän avausmaalin, vaikka osuma lopulta jäikin KeuPan ainoaksi. Lisää onnistumisia tarvitaan lauantaina Jokipoikia vastaan.

Joonas Larinmaa #91 |

Laitahyökkääjä

Väkkärämäinen hyökkääjä jaksaa hyrrätä illasta toiseen. Viime aikoina onnistumisia on alkanut tulla myös pisteiden muodossa. Keuruu on tuttu paikka turkulaishyökkääjälle, sillä hän kävi KeuPan testissä kesällä 2014.

» Lähetä palautetta toimitukselle