Nemon karavaani kurvaa Pohjois-Karjalaan

MESTIS / Ennakko
Ari Aaltosen Jokipojat hakee yhä avausvoittoaan.
Mehtimäellä tehdään keskiviikkona historiaa, sillä Jokipoikien ja KeuPa HT:n taisto on joukkueiden kautta aikojen ensimmäinen kohtaaminen.

Jokipojat saa keskiviikkoiltana mielenkiintoisia vieraita Keuruulta, kun Ville Niemisen valmentama KeuPa saapuu ensimmäistä kertaa Mehtimäelle. Joukkueet eivät ole koskaan kohdanneet toisiaan.

KeuPan kausi alkoi tappiolla JYP-Akatemialle, mutta peli asettui uomiinsa perjantain Hermes-murskavoiton myötä.

− Saimme niin kovan opetuksen Jyväskylässä, että meidän oli otettava siitä opiksi. Tulimme peliin hyvällä sykkeellä ja tiesimme, kuinka Hermes pelaa. Onnistuimme puolustuspelissä heti alusta lähtien ja Antti Karjalainen oli mies paikallaan, Nieminen tuumi murskavoitosta sanomalehti Suur-Keuruussa

Jokipoikien kausi taas alkoi mukavasti, kun joukkue saalisti pisteen Kajaanista. Sen sijaan perjantaina Jukurit oli monta pykälää edellä, ja Jokipojat pääsi kotiavauksessaan vauhtiin vasta päätöserässä. 

− Jukurit-pelissä varsinkin loppu oli jo todella hyvä. Samalla lailla kun pelaamme kolme erää ja lyömme itsemme likoon valmennuksesta lähtien, niin hyvä tulee, joensuulaisjoukkueen päävalmentaja Ari Aaltonen tuumii seuran verkkosivuilla.

Joensuulaisjoukkue sai mieluisia uutisia tiistaina, kun Bluesin hyökkääjä Ilmari Pitkänen palaa lainasopimuksella punanuttuun. Hän pukee ärjypaidan ylleen jo KeuPa-ottelussa.

Sen sijaan pitkäaikaisloukkaantuneiden lisäksi hyökkääjä Jesse Paukku jää sivuun keskiviikon kamppailusta.

 

 

Seuraa Heitä

Tom Mäkitalo #17 |

Keskushyökkääjä

Nuori ruotsalaissentteri johdatti Hermes-voitossa ykkösketjua. Leksandissa jo SHL-debyyttinsäkin viime kaudella tehnyt Mäkitalo on kerännyt kehuja otteillaan.

Ilmari Pitkänen #73 |

Laitahyökkääjä

Mehtimäellä vuosina 2011-2013 ihastuttanut Pitkänen palaa Jokipoikien nuttuun lainasopimuksella. Tällä kertaa luvassa lienee kiekollisempaa roolia kuin viime visiitillä.

» Lähetä palautetta toimitukselle