Taistelutahto ratkaisee

MESTIS / Ennakko
Lauantaina vastakkain kohtaavat K-Vantaa ja K-Laser molemmat vilisevät vuorollaan liigavahvistuksia. Ratkaiseeko se illan ottelun Vantaalla?

Kuntokäyrät

Kotijoukkue K-Vantaa onnistui katkaisemaan kolmen ottelun tappioputkensa niukasti maanantaina. TV-kameroiden edessä pelannut joukkue otti LeKin vieraana kaksi pistettä jatkoaikamaalilla.

K-Vantaan alkukausi oli vahvaa esitystä, mutta nyt jatkuvat pelaajamuutokset ovat nakertaneet rakoa joukkueeseen. Alkukaudella K-Vantaa oli kotonaan kova, mutta neljästä viimeisestä kotiottelusta on tarttunut vain yksi voitto voittolaukauksilla.

Vierasjoukkue K-Laserin marraskuu on ollut mollivoittoinen. Kahdeksasta pelatusta ottelusta joukkue on voittanut vain kolme.

Kuluneelta viikolta K-Laserilla on kaksi tappiota. Keskiviikkona se hävisi pitkästä aikaa kotikaukalossaan ja perjantaina vieraspelienkirous palasi takaisin. HeKi kaatoi K-Laserin lukemin 5-1.


Löytyykö Antti Pehkosesta ottelun ratkaisija?
Antti Romsi - http://www.romsi.net

Ratkaisun paikat

K-Vantaalle on neljässä viimeisessä ottelussa tehty yhteensä 23 maalia. Puolustuspelin on oltava huomattavasti tiivimpää, jos joukkue mielii saada pistettäkään.

K-Laserin taisteluhenki on hävinnyt ja päävalmentaja Mikko Mannerin mukaan perjantaina Heinolassa jäällä nähtiin vain pelkät pelipaidat.

Molempien joukkueiden hyökkäyspää on myös ratkaisevassa asemassa. SM-liigan puolelta saatujen vahvistuksien on oltava nimenmukaan vahvistuksia joukkueille.

Kumpi joukkue on valmiimpi laittamaan itsenä likoon täysillä?

Kokoonpanot

K-Vantaan lopullinen kokoonpano selviää ennen ottelua. Suuria muutoksia joukkueessa ei tapahdu, mutta lisävahvistukset ovat mahdollisia.

K-Laserin puolustukseen perjantaina on palautunut Oulun Kärpillä 21 ottelua tällä kaudella pelannut puolustaja Joni Liljeblad.

Manner sanoi katsovansa lauantaina jäälle ne pelaajat joiden taistelutahto on korkeimmalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle