Vahva esitys siivitti RoKin voittoon Lapin pimeässä illassa

MESTIS / Kuvakooste
RoKi esitti jälleen vahvan kotiesityksen voittaessaan Espoo Unitedin 5-2-lukemin. Espoo United matkusti ensimmäistä kertaa vierasreissulle Lappiin saakka.
Kuva © Oona Sarajärvi
RoKin Mika Huhtasalo valittiin Mestiksen syyskuun tulokkaaksi.
RoKi on alkukauden aikana antanut kotiyleisölleen aihetta juhlaan.
Espoo United sai vastahyökkäyksistään muutamia hyviä maalintekopaikkoja.
Marco Zorecin vedot siniviivasta ovat aina vaarallisia vastapuolelle.
Ottelun viimeisillä sekunneilla Jani Elgbacka antoi syötön Espoo Unitedin toiseen maaliin.
Olli-Matti Järvelä laittoi ensimmäisenä verkon heilumaan. Järvelä heilutti verkkoa myös toistamiseen kolmannessa erässä.
Kiekon koskiessa Tarkkasen mailan lapaan tuomari viheltää Espoo Unitedille jäähyn.
Tänä syksynä RoKiin hankittu Vozenilek on todistanut kykynsä jäällä moneen otteeseen.
Paavo Hölsä koki kovia jäädessään pariin otteeseen vierasjoukkueen pelaajien tielle. Tämä ei Hölsää torjuntahommissa hidastanut.
Jää vain pöllysi, kun Elgbacka pisti liinat kiinni.
Kolmannen erän lopulla Olli-Aleksi Pietilä viimeisteli maltilla tyhjään maaliin lukemat 5-1.
RoKille viidennen maalin juhlahumu jäi ottelun loppusekunneiksi päälle ja Espoo United sai kavennettua 5-2.
Tšekkihyökkääjä Vozenilek on painanut kovaa ottelusta toiseen.
Kuvassa oikealla oleva Radek Vesely esiintyi ensimmäistä kertaa rovaniemeläisyleisön edessä.