Summanen ulos Bluesista

LIIGA / Uutinen
Espoon Blues tiedotti irtisanoneensa urheilutoimenjohtaja Raimo Summasen. Seuran ilmoituksen mukaan irtisanomisen syynä ovat ratkaisemattomat näkemyserot seurajohdon ja Summasen välillä.
haastattelu

Summanen: ”Tällä tasolla hyvin tyypillinen ratkaisu”
[lue lisää]

Reilu vuosi sitten Bluesin urheilutoimenjohtajaksi nimitetty Summanen on irtisanottu 1.6.2006 alkaen. Seuran toimitusjohtaja Tom Kivimäki ei halua täsmentää eron taustoja.

- Meillä ei ole halua sen enempää lähteä erittelemään tai yksilöimään näitä ratkaisuun johtaneita tekijöitä. Tässä oli noita lehdistötiedotteessa mainittuja näkemyseroja, tarkoittaen tiettyjä periaatteellisia eroja toimintatapoihin ja muuhun liittyen. Ne sitten lopulta johtivat tähän sinänsä epämiellyttävään ja raskaaseen tilanteeseen. Ei tässä mikään yksittäinen juttu ollut sillä tavalla syynä.

Kumman osapuolen aloitteesta lopullinen päätös syntyi?

- Toki tässä on kaksi osapuolta kuten aina tämän tyyppisissä jutuissa. Nämä erimielisyydet toimivat ikään kuin johdantona tälle ratkaisulle, mikään hetken mielijohteesta syntynyt päätös tämä ei ollut. Koitettiin ratkaista näitä asioita ja etsiä niihin kunniallista ratkaisua ja sopimusta, mutta sellaiseen ei nyt vain päästy.

Blues jatkaa toistaiseksi ilman urheilutoimenjohtajaa. Kivimäki ei vielä nykytilanteessa halua lähteä arvioimaan sitä, onko seuran tarkoitus hankkia Summasen tilalle uusi urheilutoimenjohtaja.

- Tässä vaiheessa on vielä paha sanoa hankitaanko uutta urheilutoimenjohtajaa ja jos, niin kenet. Vaikkei tilanne syntynyt hetkessä, niin loppuun asti sitä koitettiin ratkaista ja tilanne on siinä mielessä vielä niin tuore, ettei pysty tähän vastaamaan.

- Bluesin ensi kauden projekti jatkuu ihan entisellään. Muu organisaatio ja joukkue tekevät hommia kuten ennenkin, tämä ei sinänsä liity muihin mitenkään. Kyseessä oli pelkästään Summasen ja Bluesin välinen asia, päättää Kivimäki.

» Lähetä palautetta toimitukselle