SaiPalle kuudes perättäinen voitollinen tulos kehnosta kaudesta huolimatta

LIIGA / Uutinen
SaiPa sai voitollisille tuloksilleen jatkumoa.
Kuva © Mikko Lieri www.lieri.eu
SaiPa julkisti viime kauden tilipäätöksensä perjantaina. Tulos päätyi kehnosta kaudesta huolimatta 192 622 euroa voitolliseksi.

Liiga-SaiPa Oy on tehnyt jo kuudennen perättäisen voitollisen tuloksen, kun perjantaina julkistettu tilinpäätös oli 192 622 euroa voitollinen.

Yhtiön liikevaihto oli kokonaisuudessaan 5 183 700 miljoonaa euroa. Kauteen 2015-16 verrattuna liikevaihto pieneni noin 609 000 euroa, mutta samaan aikaan yhtiö karsi menojaan 382 557 eurolla edelliskauteen nähden.

SaiPan tiedotteessa yhtiön hallituksen puheenjohtaja Timo Tersa piti pelaajamyyntejä keskeisinä lopputilikauden kannalta.

− Joukkue oli näkemyksemme mukaan pelaajakauppojenkin jälkeen iskukykyinen, mutta kukaan ei osannut odottaa kevään kaltaista loukkaantumissumaa, kun 5-6 pelaajaa tippui hetkessä pois.

Lappeenrantalaisten yleisökeskiarvo kotiotteluissa (3053) jäi kauas ennen kauden alkua asetetusta tavoitteesta (3900), mutta yhtiö sai paikattua vajetta myös ennakkoa paremmin sujuneilla yhteistyösopimuksilla.

Liikevaihdosta 39 prosenttia koostui yhteistyösopimuksista. Ravintolatoiminta kattoi 26 prosenttia, ja lipunmyynti puolestaan 24 prosenttia. Loput 11 prosenttia koostuivat fanituotemyynnistä ja satunnaisista tuotoista.

» Lähetä palautetta toimitukselle