Levokarille kahdeksan ottelun panna

LIIGA / Uutinen
IFK-puolustaja Pauli Levokarille on langetettu vuoden loppuun kestävä kahdeksan ottelun pelikielto.

Levokari torppasi torstai-illan ottelussa HPK:ta vastaan hyökkääjä Harri Suutarisen maalikehikkoon. Suutarisen leuka osui maalin yläputkeen, jonka seurauksena nuorukaisen leukaluu murtui ja se leikattiin vielä samana iltana. Suutarisen levon pituutta ei ole vielä tarkkaan määritetty, mutta näiltä näkymin ainakin nuorten MM-kilpailut jäävät Suutariselta väliin.

Levokarin poissaolo lisää entisestään painetta IFK-johdolle uusien vahvistusten hankkimisesta. Uutena miehenä mukaan tullut Riku-Petteri Lehtonen tuskin täyttää fanien vahvistusnälkää. Toimitusjohtaja Pentti Matikainen nimenomaan mediassa alleviivasi, että Lehtonen ei ole Junkan paikkaaja. Fanien kärsivällisyys alkaa kohta loppumaan lupauksille.

HPK:n hyökkäykselle Suutarisen loukkaantuminen tuo entistä enemmän jobin postia. "Haran" loukkaantuminen oli jo kolmas takaisku Kerhon sentteri-osastolle. Hämeenlinnalaisten onni onnettomuudessa on kuitenkin lähes viikon tauko. Seuraava ottelu on vasta ensi viikon keskiviikkona Jyväskylässä ja näin lasaretissa saadaan hetki taukoa nuolla haavoja. Suutarista tai Tommi Santalaa on turha vielä odottaa, mutta Tomas Kucharcikin pitäisi olla ruodussa puudutetulla sormellaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle