Kapanen jatkaa Carolinassa

NHL / Uutinen
Sami Kapanen on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Carolina Hurricanesin kanssa. Kapasen sopimus on yksivuotinen, eikä sopimuksen yksityiskohtia annettu julkisuuteen.

Viime kaudella aina Stanley Cupin finaaleihin edennyt Carolina Hurricanes on Sami Kapasen ensimmäinen ja tällä hetkellä viimeisin seura, jossa mies on NHL-urallaan esiintynyt. Kapanen vältti sopimuksensa myötä keskiviikoksi sovitun välimieskäsittelyn, jossa Kapaselle oltaisiin määrätty esitysten mukaan sovellettu palkka. Välimieskäsittelyssä päätöksen seuran ja pelaajan kiistassa tekee puolueeton välimies, jonka tehtävänä on määritellä pelaajan palkka tulevaksi kaudeksi.

Kapasen runkosarja oli loistava, sillä hän merkkautti ennätyksensä niin maaleissa, syötöissä kuin pisteissäkin. Mutta välimieskäsittelyssä Kapanen olisi saanut kuulla kunniansa playoff-esityksistään, jossa hänen pyssynsä ehtyi ja mies merkkautti vaan yhdeksän pistettä 23:ssa ottelussa.

Kapanen pelasi lähes koko kauden yhdessä Jeff O'neillin sekä Ron Francisin kanssa, eikä ainakaan maalipaikoista tullut pulaa sentterinä häärineen Francisin jaeltua namupasseja. Niin O'neill kuin Franciskin jatkavat hurrikaanipaidassa, joten tulevalla kaudella kolmikolla on kova sarka yltää samaan saavutukseen kuin tänä vuonna - Stanley Cup finaaleihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle