Uutta: Ilves kaappaa Tapparan luottomiehen penkkinsä taakse – Uusi valmennusjohto on nyt valmis

LIIGA / Uutinen
Marko Ojanen loikkaa Tapparasta Ilvekseen.
Kuva © Saana Hakala

Tapparaa pelaajana ja valmentajana yhteensä 20 vuotta edustanut Marko Ojanen loikkaa Jatkoajan tietojen mukaan Ilvekseen. Ojanen, 46, työskenteli viime kaudella ja lähes koko viime vuosikymmenen Tapparan Liiga-joukkueen apuvalmentajana, mutta vaihtaa nyt samaan rooliin Ilvekseen. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun helsinkiläislähtöinen entinen huippulaitahyökkääjä pukeutuu Ilveksen väreihin.

Toinen uusi nimi Liiga-Ilveksen ensi kauden valmennusjohdossa on Jatkoajan tietojen mukaan Pasi Saarinen, joka hyppää edustusmiehistöön seuran B-juniorijoukkueen päävalmentajan paikalta. Saarinen, 42, on entinen Liiga-puolustaja, joka edusti pelaajaurallaan Ilvestä, Jokereita ja HIFK:ta. Saarinen on pelaajauransa jälkeen työskennellyt apuvalmentajana Mestiksessä LeKissä, päävalmentajana Suomi-sarjassa Nokian Pyryssä ja valmentanut sen jälkeen Ilveksen junioreissa.

Ilveksen valmennusjohto on nyt koossa. Päävalmentaja Jouko Myrrää avustavat siis Ojanen, Saarinen ja maalivahtivalmentajana jatkava Markus Korhonen. Joukkueenjohtaja on pelaajaikoni Timo Peltomaa.

Muokattu 23.3.2020 kello 13.25: Tekstissä luki aiemmin virheellisesti Pasi Saarisen työskennelleen viime kaudella A-juniorien apuvalmentajana. Hän työskenteli B-juniorien päävalmentajana.

» Lähetä palautetta toimitukselle