Tuttu maalitykki tarttui Kiekko-Vantaan haaviin − Miro-Pekka Saarelainen palaa lohipaitaan

MESTIS / Uutinen
Saarelainen palaa kahden Liigassa kuluneen kauden jälkeen takaisin Vantaalle.
Kuva © Jarno Hietanen
Kiekko-Vantaa saa hyökkäykseensä kovan luokan vahvistuksen, kun kaudella 2018-2019 hirmutehot vantaalaisryhmässä takonut Miro-Pekka Saarelainen liittyy joukkueeseen.

Miro-Pekka Saarelainen vahvistaa Kiekko-Vantaata ensi kauden kattavalla sopimuksella. Kontrahtiin sisältyy liigapykälä sekä myös mahdollisuus siirtyä ulkomaille.

Saarelainen kiekkoili vantaalaisryhmässä kaudella 2018-2019 ja iski tuolloin 50 ottelussa 36 maalia ja 66 tehopistettä. Hän voitti sarjan maali - ja pistepörssin, jonka lisäksi hänet palkittiin sarjan parhaana hyökkääjänä. 

Kaksi edelliskautta 27-vuotias hyökkääjä pelasi Liigaa Pelicansissa. Viime kaudella Saarelainen teki 22 ottelussa tehot 1+2=3. Liigakokemusta hyökkääjältä löytyy myös HIFK:n ja KooKoon miehistöistä. 

− Olimme jo viime kauden aikana yhteydessä Miroon ja ilmoitimme, että haluamme hänet takaisin kotiin. Miro on Mestiksen parhaita hyökkääjiä ja todella kova lisä meidän joukkueeseen. Kyseessä on nopea, taitava ja maalintekovoimainen laitahyökkääjä, joka tulee hakemaan uutta nostetta uralleen, kommentoi Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle