Mestiksen jumbojoukkueen haasteet jatkuvat – FPS menettää mittavan liigauran pelanneen Janne Laakkosen ulkomaille

MESTIS / Uutinen
FPS:n syyskausi on ollut vaikea.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/

Mestiksen viimeiseksi ajautuneen FPS:n ovi on käynyt viime aikoina tiuhaan tahtiin. Viime viikolla FPS ilmoitti purkaneensa puolustaja Tomi Nikun sopimuksen yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa. Nikulle ei seuran tiedotteen mukaan löytynyt sopivaa roolia joukkueen kokoonpanosta.

Kuluvan viikon maanantaina seura tiedotti, että myös päävalmentaja Christer Nylundin sopimus on purettu yhdessä valmentajan kanssa.

Tänään FPS tiedotti jälleen yhdestä muutoksesta, kun joukkueen tehokkaimpiin hyökkääjiin kuulunut Janne Laakkonen käytti sopimuksessaan olleen siirto-option ja siirtyy pelaamaan ulkomaille. Kokenut Laakkonen on ollut tärkeä osa FPS:n hyökkäystä tehden 16 ottelussa 17 pistettä.

Laakkonen on pelannut pitkällä urallaan useita menestyksekkäitä kausia Liigassa ja myös useammassa eri sarjassa ulkomailla. Vaikeaan tilanteeseen Mestiksessä ajautunut FPS olisi varmasti tarvinnut kokeneen pelaajan tehoja ja johtajuutta, kun se yrittää nousta sarjan viimeiseltä sijalta.

FPS:n täytyy onnistua kääntämään joukkueen kurssi voitolliseksi pian, muuten keväällä on edessä karsintasarja ja mahdollinen putoaminen Suomi-sarjaan. Seura on jo ilmoittanut kartoittavansa uutta päävalmentajaehdokasta. 

» Lähetä palautetta toimitukselle