Synkkään tappioputkeen ajautunut FPS vaihtaa valmentajaa − takavuosien Ässät-legenda väliaikaiseksi paikkaajaksi

MESTIS / Uutinen
Christer Nylundin pesti FPS:n penkin takana päättyi ennenaikaisesti.
Kuva © Timo Savela
Mestiksen hännille juuttunut FPS on purkanut päävalmentaja Christer Nylundin sopimuksen.

Christer Nylund ja FPS päätyivät purkamaan maanantaina keskinäisen valmentajasopimuksensa. Kuluvaksi kaudeksi forssalaismiehistön peräsimeen Norjasta saapuneen 42-vuotiaan Nylundin pesti oli hänelle ensimmäinen urallaan Mestiksessä.

Forssalaisten alkukausi Mestiksessä on ollut synkkä, sillä joukkue on 23 ottelun jälkeen sarjassa viimeisenä 14 pisteellään. Eroa toiseksi viimeisenä olevaan Hokkiin on kymmenen pistettä. Forssalaisryhmä on tällä hetkellä yhdeksän ottelun tappioputkessa ja viimeisistä 12 ottelustaan se on voittanut ainoastaan yhden.

FPS alkaa kartoittamaan uutta päävalmentajaa. Väliaikaisesti joukkueen valmennuksesta vastaa joukkueen urheilupuolen asiantuntijana toiminut Rauli Raitanen. Muu valmennusryhmä, apuvalmentajat Harri Kohvakka ja Antti Meriläinen jatkavat rooleissaan.

Pelaajaurallaan yli 400 liigaottelua pääosin Ässien riveissä pelannut ja maajoukkuepaidassakin esiintynyt Raitanen on toiminut aiemmin päävalmentajatehtävissä Ässien U16-joukkueessa sekä Suomi-sarjassa ja II divisioonassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle